- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Felemás érzéseim vannak. Nagyon tetszik hogy 12 inch lett a kijelző, de nem értem sem az arány, sem a felbontás választását. Mi a fene baj lett volna a klasszikus 16:9-es, full HD képernyővel?! Miért jobb 3:2 a 16:9-nél? A felbontás növelését sem értem, főleg ha Windows a fő felhasználási terület (én 15,4-en használom a full HD IPS kijelzőt a VAIO-ban, és biztos hogy nem kevés oda sem, inkább néha kicsit sok)
A teljesítmény dícséretes, feltéve hogy nem túl hangos a hozzá kapcsolódó hűtés és nem esik vissza ha tényleg kihasználom (játéknál mondjuk elég idegesítő lenne ha 10 perc után elkezd szaggatni). Erre vonatkozóan kicsit ellentmondásosnak tűnnek az infók.
Kidolgozás nagyon szimpi, előlapi hangszórókért naaagy pirospont.
Az ára viszont..nos, ebből sem lesz tömegcikk. Prémium termék, prémum áron...az i7 viszont már erős túlzás, még ezen a szemüvegen keresztül nézve is (mondhatnám úgy is hogy ne vicceljenek már)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest