Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Én azt látom, hogy a wp megjelenése óta minimum lefelezte a hátrányát a többiekkel szemben. Félreértések elkerülése végett nem védem őket, eszembe nem jutna WP telefont venni, nem is nagyon szoktam a híreknél leírni a véleményem mert trollkodásnak vennék, de évente ránézek hol tartanak éppen az új csúcsmodellel. Eddig azt láttam, hogy hú b+ ebből soha nem lesz semmi, most meg azt, hogy már egész pofás a rendszer, jó irányba haladnak, 2-3 év múlva talán, esetleg komolyabban is megfontolom, hogy kipróbáljam.
-
joey04
titán
Nagyon szépen kikupálódott a felület, a rendszer is fejlődik, a Continuum nagyon jó lesz. Most sem váltanék WP-ra, de kb. 2 év múlva már nem tartom kizártnak a látottak alapján.
btw az akksi idő igen jó (a kistesóval ellentétben) gsm arena teszt szerint:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Autós topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest