Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Berendeltem az Extreme Digitálnál egy 950 XL LTE (Dual SIM) kártyafüggetlen Fekete telefont hétfőn veszem át, 2 év gyártói garanciával. Remélem ezzel már minden rendben lesz
Igaz kicsit drágább volt, de legalább megbízható cég!Olyan kérdésem lenne, hogy az asztali PC-n és az eddigi telefonjaimon Chrome-t használtam/használok, oda van elmentve a weboldalaim, jelszavaim. Miképpen tudom ezeket átvinni a 950XL-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest