- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
klz80
tag
Gondolom nem lesz külön letesztelve a sima 950-es, pedig ott lenne jó a topik, mert az itteni hozzászólók 90%-a nem tudna kommentelni oda, mert 1 nem 230.000 Ft a telefon, 2 nem recseg. Legalábbis az enyém
-
klz80
tag
válasz
kakuk100 #350 üzenetére
Igazad van, én is ezt csinálom, naponta ránézek a fórumra és megvárom, hogy csak azok maradjanak, akiknek tényleg van 950 vagy 950XL, majd akkor lesz használható hozzászólás is
Nem a negatív kritikákkal van bajom, csak azok megfogalmazásával, lehet azt is értelmesen megfogalmazni, nem egyből szarozni meg hasonlók.
Addig is maradnak Hadházi László stand-up humorista szavai: "Ez a vélemény olyan, mint a fing. Jobb ha benn marad, mert idekinn senkinek nem válik hasznára..."
-
klz80
tag
Egy hete boldog 950 tulaj vagyok, eddig egyetlen egyszer kapcsolt ki telefonálás közben, kicsit idiótán fogtam a telefont valószínűleg véletlen nyomva tartottam a power-t.
Az eddig felmerült problémák nálam se jöttek elő (wifi, bt) pedig állandó wifin vagyok iroda vagy lakás, illetve a kettő között az autóban egy Nokia MD12 BT kihangosítós hangszórón van. Ja, és a két hely között van 150 km
És rendszeresen használom hotspotként is, mrgosztom róla a netet egy iphone 5s-re, mert azon megy a waze a kocsiban, és attól se fagyott még le soha.
Telekomos vásárlás az enyém is, dokkolóval volt 165000, amit még ki se bontottam, sőt szerintem el is fogok adni, mert nem használnám semmire. Ha igy szamolok, kb 140,000-be van, annyiert meg teljesen jó vétel volt számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Windows 11
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest