- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenkes
csendes tag
válasz
gyurica úr #2186 üzenetére
Bár én már nem használom egy éve, de kb. havonta bekapcsolom, lefrissítem. (No meg néha a kisfiam nézegeti rajta a fényképeket), de azért köszönet a BKK-nál történt eljárásodért.
A Monument Browser-re gondoltam, az frissült még decemberben is.
Bár úgy tűnik vége már mindennek. Most bekapcsoltam és nem jött jelzés friisíthető app-ról a store-ban, a "Frissítések beszerzése" gombra nyomás után sem, ami azt jelenti, hogy már nem lehet semmit frissíteni, még ha a szerző készítene is frissítést. (Nekem van egy jó pár app, amit soha nem engedtem frissíteni, így még régről van frissebb változata, így azokat legalább fel kellene ajánlania.) Azaz, rendszer szinten van már letiltva a frissítés.
Tehát, azt hiszem tényleg végleg R.I.P.
-
Tenkes
csendes tag
Pedig dögivel történnek fejlesztések.
Például néhány hete a Naptár úgy módosult, hogy álló nézetben is lett "szinkronizálás" gomb. (Korábban is volt, fekvőben)
Sőt, azt írja egy oldal, hogy hamarosan a mail és a naptár (calendar) integrációja is tovább lép. (Az insider ágon már kijött: https://www.windowslatest.com/2018/02/10/outlook-mail-calendar-updated-calendar-integration-windows-10-devices/ )
No mindegy, én elvagyok vele.
-
Tenkes
csendes tag
Tegnap este frissített a 10.0.14393.953-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Airsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PlayStation 5
- Anime filmek és sorozatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged