Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Magisk
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenkes
csendes tag
válasz
gyurica úr #2186 üzenetére
Bár én már nem használom egy éve, de kb. havonta bekapcsolom, lefrissítem. (No meg néha a kisfiam nézegeti rajta a fényképeket), de azért köszönet a BKK-nál történt eljárásodért.
A Monument Browser-re gondoltam, az frissült még decemberben is.
Bár úgy tűnik vége már mindennek. Most bekapcsoltam és nem jött jelzés friisíthető app-ról a store-ban, a "Frissítések beszerzése" gombra nyomás után sem, ami azt jelenti, hogy már nem lehet semmit frissíteni, még ha a szerző készítene is frissítést. (Nekem van egy jó pár app, amit soha nem engedtem frissíteni, így még régről van frissebb változata, így azokat legalább fel kellene ajánlania.) Azaz, rendszer szinten van már letiltva a frissítés.
Tehát, azt hiszem tényleg végleg R.I.P.
-
Tenkes
csendes tag
Pedig dögivel történnek fejlesztések.
Például néhány hete a Naptár úgy módosult, hogy álló nézetben is lett "szinkronizálás" gomb. (Korábban is volt, fekvőben)
Sőt, azt írja egy oldal, hogy hamarosan a mail és a naptár (calendar) integrációja is tovább lép. (Az insider ágon már kijött: https://www.windowslatest.com/2018/02/10/outlook-mail-calendar-updated-calendar-integration-windows-10-devices/ )
No mindegy, én elvagyok vele.
-
Tenkes
csendes tag
Tegnap este frissített a 10.0.14393.953-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest