Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenkes
csendes tag
válasz
gyurica úr
üzenetére
Bár én már nem használom egy éve, de kb. havonta bekapcsolom, lefrissítem. (No meg néha a kisfiam nézegeti rajta a fényképeket), de azért köszönet a BKK-nál történt eljárásodért.
A Monument Browser-re gondoltam, az frissült még decemberben is.
Bár úgy tűnik vége már mindennek. Most bekapcsoltam és nem jött jelzés friisíthető app-ról a store-ban, a "Frissítések beszerzése" gombra nyomás után sem, ami azt jelenti, hogy már nem lehet semmit frissíteni, még ha a szerző készítene is frissítést. (Nekem van egy jó pár app, amit soha nem engedtem frissíteni, így még régről van frissebb változata, így azokat legalább fel kellene ajánlania.) Azaz, rendszer szinten van már letiltva a frissítés.
Tehát, azt hiszem tényleg végleg R.I.P.
-
Tenkes
csendes tag
Pedig dögivel történnek fejlesztések.

Például néhány hete a Naptár úgy módosult, hogy álló nézetben is lett "szinkronizálás" gomb. (Korábban is volt, fekvőben)
Sőt, azt írja egy oldal, hogy hamarosan a mail és a naptár (calendar) integrációja is tovább lép. (Az insider ágon már kijött: https://www.windowslatest.com/2018/02/10/outlook-mail-calendar-updated-calendar-integration-windows-10-devices/ )
No mindegy, én elvagyok vele.
-
Tenkes
csendes tag
Tegnap este frissített a 10.0.14393.953-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest