Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
válasz
Tillu70 #1464 üzenetére
Nekem hónapok óta nem megy a metromail . A gmail-es fiókot nem lehet hozzáadni. Csak egy üres képernyő fogod ha hozzáadnám. Régebben használtam, de kukáztam. Időnként felrakom megint hogy javult-e a helyzet, de 1-2 hete még nem ment és ahogy a kommentekből néztem az áruházban, másnál is ez van.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Tillu70 #1441 üzenetére
Meg kellett volna várni a nyár közepét, ha az RS befuccsol, hirtelen akkorát fog zuhanni az ára, mint anno az OMNIA 7-nek. Ha meg frankó lesz a rendszer, emelkedni már úgysem fog.
Sajnos a WP telefonokon csak is bukta lehet minden szempontból. Lassan a használt piacon egyenértékű lesz egy 5s ájfonnal. Köszönhetően az elcseszett és bugos rendszerek, balfaszságok tömkelegének.
318-cal kellett volna kijönnie és legalább egy 107-es build sebességével, akkor a w10 tarolna, de sajnos döglassú még ezen durva vas alatt is.Nem beszélve róla, hogy ahhoz, hogy stabil legyen meg is kell szenvedni a felhasználók többségének, ritka, akinél minden frissítés után még nem jött elő valami brutális baromság, vagy lassulás, akkumerülés etc...
Ezért az RS lesz a döntőtényező, ha az is gáz lesz, a 950 XL tőlem megy a büdös francba...
-
válasz
Tillu70 #1441 üzenetére
Én már ma átvettem.
Egy szép nagy bugot találtam. Amikor a legördülő menüből akarom állítani a fényerőt (25-50-75-100%), na ott befagy egy darabig. Alap rendszeren és a frissítetten is. Igazából nem zavar, mert be van lőve 100% automatikusra és annyi.
Frissíteni érdemes, mert alapból korai win10-zel jött nekem is. mflex által leírtakat követve. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest