- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Nekem van 4.4-es droidos tabletem ez a 2., volt, sokáig droidos mobilom, de normális nem idióta ikonos launchert nem találtam. Egyedül a dridon Smart Launcher 2 logikus valamennyire, meg ezzel egy gombnyomással lehet törölni appot, csak randa. De azért droidon a widgetek elfoglalják a fél képernyőt, plusz nekem nagyon szívták az akkut. (Ez mondjuk szerintem WP-n jobban van intergrálva, és optimalizálva.)
A mostani tablet is akadozik, lefagy, időnként hibákat ír ki pedig alig terhelem, ha a háttérfolyamatokat 4-re korlátozom csak akkor nem. (Pedig annyira nem gyenge Real Racing 3 szépen fut rajta.) Tabletnél ez annyira nem vészes, de telefonnál idegesítene. Mondjuk annyira nem zavart, amíg nem lett WP-s telefonom azt hittem ez természetes ilyen többmagos számítógépeknél.
-
thxer
aktív tag
Azért a supportal semmi gond nincs, lévén hogy az első Windows Phone 8-al érkező telefonok is meg fogják kapni a W10 frissítést jövő év elején, azokat 3,5 éve mutatták be.
Az átjárás mostmár a Windows 10-el teljes mértékű, ugyanaz az alkalmazás fut gépen, tableten, telefonon, Xbox-on, hololensen, raspberry pi 2-n, mi kell még?
Az értesítésekkel pedig már jó ideje semmi gond nincs.(#87) Den Hadnagy: Csúszásban vannak a rendszer fejlesztésével, naponta frissülnek az alkalmazások amiben hibákat javítanak és optimalizálják a sebességet, előbb-utóbb beérik ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Gran Turismo
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest