- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Nekem van 4.4-es droidos tabletem ez a 2., volt, sokáig droidos mobilom, de normális nem idióta ikonos launchert nem találtam. Egyedül a dridon Smart Launcher 2 logikus valamennyire, meg ezzel egy gombnyomással lehet törölni appot, csak randa. De azért droidon a widgetek elfoglalják a fél képernyőt, plusz nekem nagyon szívták az akkut. (Ez mondjuk szerintem WP-n jobban van intergrálva, és optimalizálva.)
A mostani tablet is akadozik, lefagy, időnként hibákat ír ki pedig alig terhelem, ha a háttérfolyamatokat 4-re korlátozom csak akkor nem. (Pedig annyira nem gyenge Real Racing 3 szépen fut rajta.) Tabletnél ez annyira nem vészes, de telefonnál idegesítene. Mondjuk annyira nem zavart, amíg nem lett WP-s telefonom azt hittem ez természetes ilyen többmagos számítógépeknél.
-
thxer
aktív tag
Azért a supportal semmi gond nincs, lévén hogy az első Windows Phone 8-al érkező telefonok is meg fogják kapni a W10 frissítést jövő év elején, azokat 3,5 éve mutatták be.
Az átjárás mostmár a Windows 10-el teljes mértékű, ugyanaz az alkalmazás fut gépen, tableten, telefonon, Xbox-on, hololensen, raspberry pi 2-n, mi kell még?
Az értesítésekkel pedig már jó ideje semmi gond nincs.(#87) Den Hadnagy: Csúszásban vannak a rendszer fejlesztésével, naponta frissülnek az alkalmazások amiben hibákat javítanak és optimalizálják a sebességet, előbb-utóbb beérik ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest