- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Nekem Lumia 640 telefonom van szeretem, de ezek a 950-esek nem tetszenek igazán ,nem tudom mi a cél ezekkek. Jó a hardver a kamera, de pl. dokkolós dolog kicsit fel lett fújva, én azt hittem valahogy teljesértékű asztali office fut majd a kütyün, így nem érzem sokkal többnek, mint ha egy droidos készüléket kötök monitorra, bár lehet ha több és jobb minőségű univerzális app lesz akkor működni fog a dolog. Az ötlet maga jó lenne.
A legnagyobb csalódás a hátlap az a műanyag, prémium telefonnál nem szép, főleg hogy nem mindenkinél illeszkedik tökéletesen, ez hiba ha pl. üzleti telefonnak akarják eladni. Legalább adnának kb. 3 hátlapot ingyen hozzá és az egyik lenne az elegánsabb MOZO típusú hátlap ezzel már prémium érzete van a telefonnak, ahogy be is tették a képeket [link] . Még ha emiatt 2-3000 Ft-al drágább lenne a telefon, megérni és még ha bőr meg a varrás nem biztos olyan tartós, aki 170 ezeres telefonja van, annak van pénze évente cserélni hátlapot, főleg hogy így eltűnnek a karcok ütődések a sarkokról, az oldalakról is és a telefon megújul.
Ha már ilyen gombos, körbeöleő hátlap került rá legalább mutassák már be az értelmét, veszel egy új hátlapot és szinte új, teljesen más stílusú telefont kapsz. Több lenne ebben az egész dologban, főleg prémium kategóriában.
-
ToniSoprano
addikt
Nekem van 4.4-es droidos tabletem ez a 2., volt, sokáig droidos mobilom, de normális nem idióta ikonos launchert nem találtam. Egyedül a dridon Smart Launcher 2 logikus valamennyire, meg ezzel egy gombnyomással lehet törölni appot, csak randa. De azért droidon a widgetek elfoglalják a fél képernyőt, plusz nekem nagyon szívták az akkut. (Ez mondjuk szerintem WP-n jobban van intergrálva, és optimalizálva.)
A mostani tablet is akadozik, lefagy, időnként hibákat ír ki pedig alig terhelem, ha a háttérfolyamatokat 4-re korlátozom csak akkor nem. (Pedig annyira nem gyenge Real Racing 3 szépen fut rajta.) Tabletnél ez annyira nem vészes, de telefonnál idegesítene. Mondjuk annyira nem zavart, amíg nem lett WP-s telefonom azt hittem ez természetes ilyen többmagos számítógépeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged