Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Nekem van 4.4-es droidos tabletem ez a 2., volt, sokáig droidos mobilom, de normális nem idióta ikonos launchert nem találtam. Egyedül a dridon Smart Launcher 2 logikus valamennyire, meg ezzel egy gombnyomással lehet törölni appot, csak randa. De azért droidon a widgetek elfoglalják a fél képernyőt, plusz nekem nagyon szívták az akkut. (Ez mondjuk szerintem WP-n jobban van intergrálva, és optimalizálva.)
A mostani tablet is akadozik, lefagy, időnként hibákat ír ki pedig alig terhelem, ha a háttérfolyamatokat 4-re korlátozom csak akkor nem. (Pedig annyira nem gyenge Real Racing 3 szépen fut rajta.) Tabletnél ez annyira nem vészes, de telefonnál idegesítene. Mondjuk annyira nem zavart, amíg nem lett WP-s telefonom azt hittem ez természetes ilyen többmagos számítógépeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest