Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
gretzky77
üzenetére
Mások a tesztek, videók és a jelenlegi tulajdonosok fórumokban közzétett tapasztalatai alapján alakítják ki véleményüket. Nincs ezzel semmi gond. A gond inkább az olyan felfogással van, mint amit te is képviselsz. Csakhogy megértsd. Én is nézegettem a 950-et, de nem vettem meg, mert elolvastam róla egy csomó tesztet, megnéztem egy csomó videót, elolvastam egy csomó tulajdonosi panaszt és megállapítottam magamban, hogy nem éri meg, mert egy rossz árérték arányú készülék. Magyarul xar. Ráadásul sikerült személyesen is megtapogatni és továbbra sem győzött meg. A win10 mobile nem volt új számomra mert korábban insidereztem. A telefon kialakítása viszont kritikán aluli. Nem tudom az MS fanság mérőskáláján hol kell elhelyezkedni ahhoz, hogy szó nélkül lenyelje az ember azokat a hibákat amikkel ez a flagshipnek mondott 950-es széria kijött?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Direct One (műholdas és online TV)
- Suzuki topik
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi