- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
gretzky77 #249 üzenetére
Mások a tesztek, videók és a jelenlegi tulajdonosok fórumokban közzétett tapasztalatai alapján alakítják ki véleményüket. Nincs ezzel semmi gond. A gond inkább az olyan felfogással van, mint amit te is képviselsz. Csakhogy megértsd. Én is nézegettem a 950-et, de nem vettem meg, mert elolvastam róla egy csomó tesztet, megnéztem egy csomó videót, elolvastam egy csomó tulajdonosi panaszt és megállapítottam magamban, hogy nem éri meg, mert egy rossz árérték arányú készülék. Magyarul xar. Ráadásul sikerült személyesen is megtapogatni és továbbra sem győzött meg. A win10 mobile nem volt új számomra mert korábban insidereztem. A telefon kialakítása viszont kritikán aluli. Nem tudom az MS fanság mérőskáláján hol kell elhelyezkedni ahhoz, hogy szó nélkül lenyelje az ember azokat a hibákat amikkel ez a flagshipnek mondott 950-es széria kijött?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest