Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Ne is vegyél mérget,használtam S6 edge készüléket, de megváltam tőle, produkált igen érdekes dolgokat. Szoftveresen bőven hagy/ott maga után kívánni valót! Jelenleg androidos fronton a G4 a legjobb választás. Az meg,hogy lassan stabilitás = alma, megint csak érdekes,ismerősök között van nem egy alma tulaj akik azért mesélnek dolgokat, ott sem kizárt egy fagyás vagy újraindulás. Hozzáteszem nem fikázom az almát, mert még nem használtam!
Locutus : Ok ez tiszta sor, zavaró gondok vannak megértem, de te használod és úgy véleményezed míg mások ezt látatlanba teszik! A frissítést nekem sem dobta fel de volt egy hr és egyből frissített, én mentést is állítottam vissza és semmi gond! Simán lehet nálad valami egyéb gond okozza a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest