Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thxer

aktív tag

válasz MartOOn #437 üzenetére

Igaz nekem sima 950 van de leírom a véleményemet. Nem is akartam XL-t, 920 után még ez is nagy volt, de sikerült megszokni. Nálam az összeszereléssel nincs probléma, nem nyikorog, és a hátlap sem csúszik, ellenben ahol felfekszik az asztalra, ott elkezdett a matt felület fényesedni. :(
    A kijelző és a kamera szuper, nekem az oldalsó gomboknál sem zavaró hogy nincsenek lekerekítve, plusz pontot érdemel a két állású kamera gomb.
    Az akku idő kielégítő, nem bír ki két napot, de én sem, tehát mikor alszom nyugodtan mehet a töltőre, 1 napot pedig simán elmegy.
    Szoftveresen vannak dolgok amiken javíthatnának felhasználói élmény szempontjából, nekem nagy, a használhatóságot hátráltató hiba nem fordult elő, többeknek folyamatosan fagy, újraindul, kilép. Volt már crash, de nem rendszeres és remélhetőleg ezt is javítják.
    Használat közben nem lesz forró, töltés közben - a 3A-es hozzáadott töltővel - igen.

A Telekomnál ezt 160 körül adják a Display Dock-kal együtt, tehát kb. 130 a telefon, ekkora összeget nekem megért. (- előfizu kedvezmény - kapcsolat pontok)

Új hozzászólás Aktív témák