Új hozzászólás Aktív témák
-
thxer
aktív tag
Igaz nekem sima 950 van de leírom a véleményemet. Nem is akartam XL-t, 920 után még ez is nagy volt, de sikerült megszokni. Nálam az összeszereléssel nincs probléma, nem nyikorog, és a hátlap sem csúszik, ellenben ahol felfekszik az asztalra, ott elkezdett a matt felület fényesedni.

A kijelző és a kamera szuper, nekem az oldalsó gomboknál sem zavaró hogy nincsenek lekerekítve, plusz pontot érdemel a két állású kamera gomb.
Az akku idő kielégítő, nem bír ki két napot, de én sem, tehát mikor alszom nyugodtan mehet a töltőre, 1 napot pedig simán elmegy.
Szoftveresen vannak dolgok amiken javíthatnának felhasználói élmény szempontjából, nekem nagy, a használhatóságot hátráltató hiba nem fordult elő, többeknek folyamatosan fagy, újraindul, kilép. Volt már crash, de nem rendszeres és remélhetőleg ezt is javítják.
Használat közben nem lesz forró, töltés közben - a 3A-es hozzáadott töltővel - igen.A Telekomnál ezt 160 körül adják a Display Dock-kal együtt, tehát kb. 130 a telefon, ekkora összeget nekem megért. (- előfizu kedvezmény - kapcsolat pontok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Társasjáték topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest