- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Fel lett fújva a téma, teljesen szubjektív, hogy kinek mi a jó.
De tudom, hogy a készülék előtte, hogy működött és azt is, hogy a következővel mennyivel szarabb lett ismét. A 164-es build-ra a ma napig bánom, hogy ráfrissítettem, az szinte tökéletes volt (nekem) és jóval gyorsabb is.
Ezt csak úgy lehetne kideríteni, hogy a két telefont egymás mellé rakod, azonos programokkal, a kijelzőn is az van, mint a másikon, szóval egyfajta tükör, aztán a boot-tol tesztelgetni.
Az biztos, hogy a télen kikerült 100 alatti build-ok, pl 29-ces nyomába nem ér egyik sem, egyszerűen tesztelő körben a 640 ezek olyanok voltak, mint a villám, ezért is nem raktam vissza már akkor a 8.1-et, de most úgy néz ki a dolog a 640-es 8.1 build-ok újra gyorsabbak több mindenben.
Csak ennyire (nem) megy nekik a kódolás, a jót szinte folyamatosan elcseszik, de ez a 318 egyelőre jónak tűnik, a 218-nál mindenképp, de a sebességbajnok megnevezéstől ez is nagyon messze jár már, vagy még... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Kissé félreértelmezed meg Hrobika is.
Nem kell legyalulni, ha jól működik, de ha nem stimmel és lassú, merül, mint a beton, akkor meg kell csinálni!
A kettő között nagy különbség van.Attól, hogy nektek jó, még másik 6-7 felhasználó a tízből-húszból meg sztráda szerte panaszkodik és nem azért, mert kibaxott hülye lenne a telefonhoz.
Pontosan az egyik legnagyobb kódolási hibája a w10-nek a megjelenése óta, hogy van akinél a migráció tökéletes, de a legtöbbnek folyamatosan jönnek elő a bugok, ráadásul több azonos készüléken belül, amire az MS a mai napig nem találta/találja a megoldást.Mert egyszerűen nem találják a hibá(ka)t.Az is lehet, hogy az antutu-nak ehhez semmi köze, de nálam a rendszer ég és föld, mint recovery előtt volt 650-en és a kicseszett flaghsip szarjukon is.
A visszaállítást, tehát azok a felhasználók csinálják meg, akik úgy érzik, lehetne ez sokkal jobb is! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor srácok nem tudom, ebből kiindulva már mindent eltudok képzelni. Egyik 640-es reportomat is átszerkesztették, illetve törölték.
Mindenesetre, azért próbálgassátok, hátha megjelenik.
-
npnp
tag
Szia!
Közel egy éve van meg a 640DS. 100% elégedettséggel használom. Per pillanat 119 nap újraindítás nélkül.
A gyári progik mennek plusz egy-két áruházból leszedett, amire szükségem van: VOIP, bankolás, pár játék a gyereknek.
Ha még az ingyen Office365 + Skype 60 perc ingyen + 1 TB Onedrive ajándékot is figyelembe vesszük, akkor ajándék volt a készülékErgo, nyugodt szívvel ajánlom.
P
-
Döglött Róka
veterán
-
sokol
tag
"Ne mond már, hogy mondjuk egy bőrdzsekihez vagy egy zakóhoz nem illik jobban a 650. Én a buli alkalmával inkább ebbe írnám a csaj telefonszámát ha már sínen vagyok.
Vagy tényleg ha ne adj isten nincs lenémítva a tárgyaláson a telefonom és megcsörren inkább a 650-es villanjon elő ha csak kinyomod annyi időre is."
Az más kérdés ,hogy mi illik jobban egy ruhadarabhoz,de abszolút nem zavarna,ha nem egy 650-be írnám be valakinek a számát.
Mert ez miért is számít.Ha a csajra efféle külsőségek(telefon) alapján ítél meg alapból felejtős.
Tárgyalás dettó,ismerek olyan cégvezetőt,akinek "butatelefonja" van szóba állnak vele.
Nem igazán számít.
Ahogy elnézem ez inkább a mai fiatalabb menedzser-genereáció passziója.
Márkás,telefon,drága öltöny,sportkocsi.Mutassuk meg kinek milye van.Amolyan felnőttek óvodája.
A lényeg,hogy nálam ez nem szempont,nem ezen dolgok alapján választok telefont,bármit.
A józan gondolkodás híve,a praktikusság fontosabb mint a csicsa,ami nem azt jelenti,hogy nem számítana a a kinézete,de nem ez az elsődleges szempont. -
razzorr
őstag
Szerintem meg is válaszoltad magadnak a kérdést
20körül bőven jó ajánlat, hasonló árkategóriás droid ami használható is, szerintem nincs. Ha ismered a win korlátait,akkor nem fog meglepiként érni, hogy esetleg nincs 1-2 app, cserében nem él a háttérben önálló életetIgaz 640-em van, de ha most kellene vennem, én a 650-et venném. Lévén, hogy nincs más közepes Lumia, a droidról meg inkább nem nyilatkozom, inkább használnék butatelefont mint azt. Persze ez csak egy vélemény, te döntesz. Mérd fel a terepet és fogdosd meg mindenképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest