Hirdetés
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rio92
csendes tag
válasz
janeszgol #1509 üzenetére
Mindkettő csinos darab, flip tok ide vagy oda, de ez Naivy tok elnyerte tetszésem (Engem is érdekelne majd a tapasztalat.
. Legfőképp mert elég masszív darabnak látszik, a telefont pedig munkám során gyakran használom terepen, előző lumia 625-ös készülékem pedig eléggé szoros kapcsolatba keveredett egy 3 colos csőfogóval...mondanom sem kell a csőfogó nyert.
Köszönöm szépen az ajánlatokat!
Egyébként egyetértek a tokokról alkotott véleményeddel, én sem szeretem nagyon őket, de szükség van rá. -
rio92
csendes tag
Sziasztok, csatlakoznék a Lumia 640-esek táborába!
Már-már képeken illetve videón elnyerte tetszésem, elhatároztam hát megnézem személyesen milyen a leányzó fekvése...kellemeset csalódtam, egyből meg is vettem a kék t-nél. A kijelző szebb mint gondoltam és a műanyag ellenére sem kelt ócska hatást a készülék.
Érdeklődnék: Ugyebár állítható a navigációs sáv színe. Jelenleg a téma színéhez igazodik, ami kék. Feloldásnál pedig míg fel nem "emelkedik" a képernyőzár fekete, abban a pillanatban amint a csempécskék teljes egészében láthatóvá válnak átvált kékre. Én képernyő oldásnál is kéket szeretnék.
Kérdésem a következő: Orvosolható, vagy ez még egy "félkész" opció?
Második kérdésem pedig már a konkrét készülékhez szólna: Linkelnétek nekem egy weboldalt, melyről igényes szép flip tokot tudnék rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest