- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Potrien #8757 üzenetére
Én 42,4-ért vettem a 640 DS-t áprilisban az Edigitalban, ott adtak 1650 Ft/hó-ért 2GB mobilnet, ami szerintem elég kedvező.
Megnézted, a garancia érvényes Mo-n? [link]
cigam: ha tényleg 60 dollár az ár amit ír, akkor az 18 ezer Ft átszámítva, a vám az 27%, így 23 ezer Ft a teló, + a szállítás jön még rá.Mondjuk, hogy 2 év a garanciát, érvényesíteni lehet itt Mo-n, az nem mindegy.
-
-
MarQs
senior tag
válasz
Potrien #7165 üzenetére
Bár nem biztos, hogy örülnének neki az eladók, de így lehet megszüntetni a demó módot -> oldal alja.
Magyarul:Beállítások -> Névjegy -> képernyő alján (szabadon fordtva), Demó készülék frissítése gomb
majd fogod a telefont függőleges, álló helyzetben (portré nézet) és:
- elbillented balra,
- aztán vissza (portré nézet),
- majd billented jobbra,
- és megint vissza.
Ezek után a felugró Törlés megerősítése (szintén szabadon fordított) üzenetre nyomni kell egy igent, amire érkezik a Viszlát! kikapcsoló képernyő. A telefon újraindul, majd kis ideig a forgó fogaskerekeket mutatja - mint egy rendszerfrissítésnél - aztán már az üdvözlő képernyő következik.
Ezzel törlődik a telefonról a "demó mód" applikáció és annak minden egyéb tartalma, majd gyári alaphelyzetbe áll a készülék - amire természetesen nem szeretnék senkit se buzdítani! Persze, a kisördög sosem alszik!
Úgy tűnik pár napja mégsem a demó módból léptem ki - leginkább semmiből se...
-
-
-
blise
tag
válasz
Potrien #7044 üzenetére
szia
Szerintem abszolút nem hangos, az elöző telom, LG F6 jóval hangosabb kihangosítva. Ill. nekem dual sim-es van, és pl. a kimenő hívások elején viszonylag sokáig nem történik semmi, csak hosszú másodpercek után kezd el egyáltalán kicsörögni a vonal. A névjegyek fentebb írtam, szerintem szívás ez a része. Netezni jó rajta, de pl outlookban az istennek nem jegyzi meg a már x szer beírt email címeket, arról nem beszélve, hogy androidon pl a címjegyzékből tudta ezeket, ha ott ki volt töltve. Ma pl. egy txt file-t szerettem volna megnézni (valahova belépési név/kód) és nem volt rajta telepitve oylan progi, amivel meg lehetett volna nézni (baszki alapból!!!) azt hittem pl. az office is rajta van, de nem telepíteni kell, vagy fiókhoz rendelni vagy mi a szösz. Kicsit még nem vagyok otthon a rendszerben, de még kap időt. Androidhoz képest nagyon más. Bocs, hosszú lettem. -
Zsolt1
tag
válasz
Potrien #7027 üzenetére
Szia!
-- Kérdésem,hogy ezek az összes Mo-i frekvenciát támogatják?
GSMarena szerint ezeket a frekvenciákat tudja:
2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
3G bands HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100
4G bands LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700), 17(700), 20(800), 28(700), 38(2600), 40(2300)
Mo.-n ha jól tudom, akkor 900/1800/2100 van, szóval tudnia kell, de erre majd biztos tud valaki pontos választ, de nem gondolnám, hogy manapság ilyenben még eltérnek a telefonok, vagy nem kezelnek egyes frekvenciákat (max 4G esetében).-- Vajon Magyar nyelv van rajtuk?
Van.-- Androidban nagyon sokszor használom a google navigációt.
Ez vagy hasonló program van a 640 es re?
Van hasonló, HERE Maps, HERE Drive+ ingyenes offline navigáció, frissülő térképekkel.-- Nehéz a kezelése android után?
Nem, igazából ugyan olyan vagy könnyebb, amik az androidon az ikonok, azok itt a csempék. Itt is van kezdőképernyő, ahova ki tudod tenni a csempéket és menü is, ahol megtalálod a telefonra feltelepített összes programot. Itt is ugyan úgy az áruházból tudsz alkalmazásokat telepíteni és itt is fentről kell lehúzni az értesítési sávot.
Viszont néha vannak beállítások, amik nagyon el vannak rejtve valamiért és esetleg azt gondolná az ember, hogy nincs is ilyen beállítási lehetőség a telefonban, de ilyenkor mindig meg kell először nézni googleben vagy rákérdezni itt fórumon. Persze nyilvánvalóan ebben az egészben az is közrejátszik, hogy ki mennyire látja át az egész rendszer felépítését, de felhasználói szemmel szerintem hasonlóan épül fel a két rendszer viszont a winphone (szerintem) jobban átlátható és letisztultabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest