- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Most kb 25 percig vártam, nem töltögetett újra a whatsapp, azonnal megjelent, a foci program is ott folytatta a meccset ahol abbahagytam. Most akkor én hazudok? Már kb 4-5-ször kipróbáltam ugyanez.
Szóval valamilyen multitask van, de ha főképernyőről indítottam el a whatsappot tényleg teljesen újra indítja az appot erre tényleg vigyázni kell. A bal gombot kell hosszan nyomni és abból kell kiválasztani, akkor nem tölti újra. Bár lehet ha üzenet jönne közben újratölti nem tom.
És tényleg máshogy működik, int androidon, mert itt csak fagyasztja az állapotot ahogy bezártad, droidon rendesen fut a háttérben is. Cserébe kicsit proci, akku takarékosabb ez a fagyasztási módszer és ezért kicsit jobb az üzemidő is. De tényleg csak olyan szintű multitasking van mint az Iphonokon, ha jól tudom tök ugyanaz a módszer.
-
ToniSoprano
addikt
"Ezzel szemben WP-n: üzenetet írok whatsapp-ban, kilépés nélkül lerakom a telefont. 10 perc múlva kézbe veszem, unlock és jön a 3 másodperces betöltés..." Ez így teljesen nem igaz, bár az 1 GB tényleg kevés multitaskingra. Most próbáltam a dream League soccer játékon elindítottam egy furballmeccset, mellette megvolt nyiltva a Whatsapp is melyben elkezdtem üzenetet írni. Kb 5-10 perc múlva visszaléptem ott tudtam folytatni a meccset a hol abbahagytam, sem a whatsappot sem töltögette újra.
A főképernyőről indítod el a whtassapot, vagy a bal vissza gombot hosszan nyomod és a megjelenő fagyasztott app listából választod ki és indítod el a whatsappaot? Mert nem mindegy.
Bár vannak hibái a WP-nek, főleg a fő appok esetén a frissítések késnek, engem az animációs is idegesít kicsit időnként pl. droidon, IOS-en kikapcsolható akkor érezheteőn gyorsabbak ott a kütyük.
-
Švejk
őstag
Én stock 4.2-vel használtam az előző droidomat, rootolva volt, romokkal szórakoztam, recoveryben balfaszkodtam, mókolgattam hogy jobb legyen. Kiirtottam a felesleges appokat, satöbbi satöbbi. De 1 giga rammal nem lehet csodát tenni. Szó se róla, alapállapotban remekül ment a rendszer. De mikor appokat telepítettem rá...Nem használok valami nagyon sok alkalmazást, vagy 30 lehetett feltelepítve, de teleszemetelték a memóriát. Egy Facebook+böngésző, meg az alap launcher önmagában megtöltötte úgy, hogy kínszenvedés volt. Hetente indítgattam újra, hiába a stock droid, hiába csak 30 app, csodát tenni én se tudok.
WP-ben baromira idegesít a folyamatos "...Resuming..." meg "...Loading..." képernyő, de legalább nem leszek attól idegropi hogy pár apptól használhatatlan lesz a rendszer. Dobozból ki, bekapcs, használ, örül. Erre a felhasználói élményre vágytam 3 év droid után. Ha a W10M kiforrja magát valószínűleg csak még jobb lesz a rendszer, ha nem is tökéletes. -
ToniSoprano
addikt
Én azért szeretem, mert elég ékezet nélkül beírni a szó elejét, de ékezetesen írja ki a teljes szóra javaslatot, és ez nagyban gyorsítja az írást, így gyakorlatilag az ékezetes betűk előhívásával bajlódni, (mondjuk pár szót nem ismer ez szívás).
A tableten, droidon pl. ékezettel kell kezdeni a szót, mert ha ékezet nélkül írom be, akkor nem ismeri fel javaslatként. Legalábbis ott nem találtam a google play-enilyen billentyűt ott ami így működne, szóval ebben pl. logikusabb, jobban használható nekem a WP. )
-
StLui
veterán
Nekem 3 év alatt alig párszor javított valamit automatikusan, de érdekes, hogy 2 hete beírtam egy mondatba, hogy "elmentetek" és nem vettem észre, hogy kijavítja "ellentétek"-re, utána háromszor próbáltam, és mind a háromszor kijavította, egyszerűen nem bírtam beírni a helyes szót. Másnap meg akartam ezt valakinek mutatni, ugyanúgy, ugyanabba a messenger beszélgetésbe írtam, és nem javított, valamint azóta sem javított semmit magától.
-
ToniSoprano
addikt
Érdekes nekem az es-re legelelsőnek mindig az és-t adja be a javaslat. Mondjuk én nem engedem a kérdés nélküli javítást, azt tényleg eléggé zavaró.
Más valaki tudja ezt: Lehet olyat csinálni WP-n, hogy a záróképernyőre kitenni alkalmazás gombokat, amivel meg lehet nyitni azonnal azokat közvetlenül a lock screenből?
-
Pont ilyet vettünk (és pont ott ahol linkelted) egy ismerősöm WP-s telefonjába (fejből azt hiszem, 735) és minden rendben van vele.
Ja arra figyelj majd, hogy bizonyos appoknál hibát ad a frissítés az Áruházból, ha az app a kártyára van telepítve és nem a telefon memóriájába.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged