- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
lexter00 #382 üzenetére
Ami engem is jobban érdekel a tok témánál, hogy látott valaki külön kapható színes hátlapot Mo-n, a kékre vadászok. Én még egyelőre azt látom megbízhatóbb üzletek is csak feketében fehérben árulják a telót, amit nem is értek. Én valami színesebb telót akarok most, kell a változatosság.
Én azért veszek a telóra fóliát, meg tokot, mert így nem kell félnem hogy kulcsokkal együtt tartod a telót figyelmetlenségből, karcos lesz a fólia no és mi van? 1-fél évente 590 Ft/db ennyit megér, hogy ne izguljak.
(Ezek már nagyon vékony mégis erős fóliák nem lehet észrevenni őket, mondjuk én csak ultra clear-t veszek, nem ront semmi a használhatóságon 1 db, észre sem veszem.)A szilikon tok meg azért kell rá, mert sajnos a nem gumírozott hátlapok, eléggé csúsznak, azt hittem a 640-ene a fekete matt jobb lesz de nem. A TPU tokkal sokkal jobb, lesz a fogása, is, nem csúszkál a kézben.Ezek az új TPU tokok, nagyon vékonyak és tartósak is: pl. ez 0.3 mm vastag, úgyhogy érdemben nem befolyásolja a teló méretét. Ma megyek átvenni, majd kiderül hogy mennyire használható, legfeljebb visszadom ha nem tetszik: [link]
Nálunk a cégnél mindenki vékony szilikon tokot használ az S4, S5-re is mert sokkal jobb a fogása a telónak a csúszós műanyag felületek miatt.)Nővéremmel amikor az S4 minire vetettem szilikon tokot, meglepődött, mennyivel jobb, kényelmesebb lett a korábban csúszkálos telefon használata. Tényleg olyan bonyolult lenne normális fogású kicsit gumírozott hátlapot gyártani? Rendben van, hogy az hamarabb kopik karcolódik, de az egyszerűen cserélhető hátlapos Lumiáknál ez annyira fontos?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest