Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
(#1040) Lord Vader válasza RZozo (#1036) üzenetére ÚjVálaszPrivát2016-06-01 15:36:27
Lord Vader
(PH! félisten)
Ha szoftver hiba lenne, mindenkinek ezt csinálná.
A navin van hang, be kell kapcsolni mert alapból nekem is néma volt.
Power of the Dark Side!
(#1041) k.sanyi92 válasza Lord Vader (#1040) üzenetére ÚjVálaszPrivát2016-06-01 16:21:26
k.sanyi92
(senior tag)
Nekem háromszor volt ezzel a hibával szervizbe, elsőnek újra telepítették, nem volt jó. Másodjára semmit nem csináltak vele. Nem volt jó. Harmadik előtt reklamáltam a Microsoft-nak, küldtem videót és előre egyeztettem, hogy így vizsgálják ki. Elismerték a hibát, majd alaplapcsere.Tudnátok segíteni? Androidról váltanék. LG F70.
- Egy stabil teló kellene, jó GPS-el. Telefon, böngészés, GPS, néha egy két fotó gyerekekről.
- Mostani szoftveres állapot milyen?
- Mint fórumozók, szilikon tokkal hogy bírja a leejtést az 550? Úgy értem vannak kifejezetten törésre tervezett konstrukciók, és vannak olyan mobilok amik kevésbé törékenyek.(sok Samsung szilánkosra törik 50cm-es eséstől, sajnos tapasztaltam. Régebbi Lumia, kolléga nőmnél szilánkosra tört, valamelyiknél meg is jegyezték hogy könnyen törik) F70 tok nélkül úgy bírja mint egy buta telefon. Két kisgyerek mellett ez fontos dolog
-
Vangelis
félisten
Küldök majd de semmi extra
Elmegy készenlétbe és megnyomod a gombot .... volt, hogy visszajött a csempe.(kezdőképernyő)
De vagy folytatás..... fogadott percekig vagy sötét képernyő.
Persze a vissza nyíl álltalában működött és a taskbar -is.
Be is lehet lépni bárhová.
Párszor volt, hogy fekete képernyő volt csak és újraindult.
-
Vangelis
félisten
Hát de
Többet soha nem is adtam volna ki érte
Igaz nekem még a sim foglalat is szét volt baxva,
Kicseréltem... simet látja nincs is vele gond.Alkalmazások ide oda zászló és működik is minden alkalommal a kezdő képernyőre visszajutás.
Zárolt képernyőről viszont nem nagyon sikerül neki mindig.
Win 8.1 nincs erre a telóra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged