- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltti
senior tag
ELADÓ a HTC HD2 -őm
Android-os és winmo is!
http://hardverapro.hu/apro/htc_hd2_hd-2_leo/hsz_1-50.html
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #65 üzenetére
arra amit Karma is mondott
igen, most már lehet szerencsére tp-ket is így rendelni. ráadásul modernebb ati vga-val is kaphatók lesznek a core i5 és i7es gépek, vagyis a diablo 3 is jól fog menni rajta
a hang nekem csak annyira kell, hogy lehessen rendesen skype-t használni, laptoptól nem várok soha csodát hang ügyben
-
válasz
Napfénysüti #65 üzenetére
A WP7 egy csomó technológiai egységesítést hoz, ami eddig necces/nemlétező volt a WM6.5-ben. Szenzorok, multitouch, helymeghatározás...
Persze nem konkrétan multimédia, de ezeket azért egy modern rendszernek illik központilag kezelni.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #62 üzenetére
de mindenki ezt akar.
én nem látok ebben gondot, ha megtartja azokat amik miatt én is menny éven át winmo-t használtam. és nem bánom, ha bővít a multimédia, a networking felé, mert nekem ez is fontos.
talán jó példa rá, hogy évek óta csak thinkpadeket nyúzok. t, r, t etc. imádom, le nem cserélném. sokat utazok, repülök, nem akarok 2 notebookot cipelni. de örülnék ha egy rohadt webcam és hozzá megfelelő mikrofon, hangcucc lenne benne, hogy a családommal beszélni tudjak, hogy legyen egy displayport rajta, hogy filmet tudjak szállodában nézni etc.. és emellett megmarad thinkpadnek. nem érzem bajnak, hogy az idei modellekben ezek a kiegészítők már megjelennek, nekem fontosak.
ugyanígy vagyok a wp7-tel is. legalábbis ezt remélem, hogy így lesz.
itt is, mint máshol is, rengeteg fog múlni a rá írt alkalmazásokon.
végülis globalizálódik minden, a végén mindenkinek lesz minden, azt döntöd el, hogy wp7, apple vagy android. de szinte mindegyiknél meglesz mindegyik.
látod, konzoloknál is szinte mindent megírnak xboxra, ps3-ra, mindegy melyiked van. leszámítva exklúzív játékokat mint a gt5. -
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #60 üzenetére
mindenki ezt teszi.
-
-
erdoke
titán
Szvsz kijelzőcsere, dedikált kamera gomb hozzáadása, és 8-32 GB flash integrálása a minimum változtatás, persze az 5 gomb 3-ra redukálása mellett. (Közben eszembe jutott, hogy dedikált kamera gomb sincs a HD2-n)
(#56) joey20
Ezzel nem feltétlenül értek egyet. Ha a saját igényeimet és érzelmi kötődésemet félreteszem, tisztán látszik, hogy nem a mostani WM geek banda az elsődleges célcsoport. Elég jól körülírták, kikre koncentráltak (38 éves, értelmiségi dolgozó házaspár, akik munkára és személyes célra egyaránt használnak okostelefont). -
FRENK1988
veterán
Ez komoly? Hát a HD2 már egy kisebb pc-t kompletten ki tud váltani és mégis sovány a WP7-nek?
Mik a rendszerkövetelmények? -
gybazsi
senior tag
Hát nemtom. Sztem nem sok embernek fog hiányozni. Nekem legalábbis nem igazán jön be ez a WP7.
-
erdoke
titán
Ami biztos, hogy nem felel meg a minimum feltételeknek:
- 8 GB (vagy több) integrált flash memória
- 3 db dedikált gombAmi talán nem felel meg:
- Minimum 4 érintést külön érzékelni képes kapacitív multitouch kijelző.Erről van szó, nem pedig arról, hogy a MS rossz fiú, vagy hogy olyan OS-t készítenek, amihez kevés a Snapdragon. (Különösen, hogy a Cortex-A8 is jó, órajel megkötés nélkül. Tehát ha pl. a DROID-ban van 8 GB integrált memória, és 3 gomb van az elején, akkor az egy WP7 Ready készülék. Nem véletlenül...)
-
Avicularia
veterán
Egyébként olyan nagyon nem is érdemes törni magukat, hiszen minek? A mostani 6.5.x + senset biztos nem sokan akarják erre a wp7re cserélni
Pontosan így van,kell a halálnak a wp7.Én 100%-ig elégedett vagyok a 6.5-el.
Na,jó egy két dolog lehetne jobb, pld. 32 darabos processz korlátozás eltűnhetne. -
plus44
veterán
Nos ez elég nagy szívás. A HD2 az a telefon jelenleg, amire teljes mértékben el tudnám képzelni a WP7-et, minden tekintetben. Gáz.
-
Napfénysüti
nagyúr
Csak marketről lesznek programok, nem biztos a párhuzamos futtatás... Persze ebből lehet semmi se lesz igaz. Majd meglátjuk. De eddig annyira nekem nem tűnik vonzónak.
Amúgy egy szóval nem mondtam hogy sz*r lesz meg hogy nem értem. Most is WM-et használok (ha ezt nem nekem mondtad akkor sorry)... -
-
zolomon17
senior tag
Ez szép, pedig már be volt tervezve a csere, pont erre a telóra
Tényleg nem értem, hogy milyen hardware nem passzol, ezer meg egy videón láttam futni ezt az OS-t...
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #31 üzenetére
miért, mit olvastál róla? de inkább mit láttál róla?
mert erre az os-re ha ránéz az ember akkor vagy érti azonnal vagy nem.
nyílvánvalóan a fanyalgók nem értik (valszeg nem is akarják), meg káosz meg nincsen kiírva semmi rá teljesen, nem látják át, hogy épül fel, ezek után erősen srakítva kvázi egy szar az egész. pedig pofon egyszerű és érthető.
igaz.
kb ennyi a lényege. -
erdoke
titán
Ha már a külföldi oldalakat, ahol (többnyire) normális minőségű információhoz lehet jutni, nem olvasod, legalább itt a fórumban olvasgass egy kicsit... Egyáltalán nem arról van szó, amiről te itt hablatyolsz, sőt, egy 600 MHz-es OMAP3430-on (Samsung i8910) is demózták tegnap, ami ugye sebességben kb. 55 %-a a HD2-nek...
Mondom, hogy setét vagy. -
<NewL>
addikt
igen,tudjuk ,hogy nincs rajta egy hardveres gomb amit nem lehetne megoldani sehogyansem
nem lenne könnyebb azt mondani ,hogy gyenge lesz a w7-hez a hd2 ami nyár közepéig az egyik legerősebb vassal megáldott okostelefon?
nincs mit erről beszélni,nem tudnak optimalizálni kész.lesz itt 1.5ghz snapdragon,1gb ram W7 és no multitask
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
Igaz, hogy furcsa módon éppen az maradt ki a hírből, hogy MIÉRT NEM felel meg, de azért nem kellene ennyire sötétnek lenni...
(#27) joey20
Akik eddig ragaszkodtak a WinMo-hoz, azok többnyire nem tülekednek WP7 fronton. Személy szerint egy új vason futó 4.1-es iPhone OS-t egyelőre jobban el tudok képzelni a kezemben, mint ezt az überdizájnos korlátozás halmazt. -
joey04
titán
válasz
Napfénysüti #25 üzenetére
nem vagyok benne olyan biztos...
Egyébként olyan nagyon nem is érdemes törni magukat, hiszen minek? A mostani 6.5.x + senset biztos nem sokan akarják erre a wp7re cserélni -
rizso
addikt
válasz
Napfénysüti #25 üzenetére
Így van
-
joey04
titán
-
rizso
addikt
-
rizso
addikt
Minden megoldható...Ha winmora rá lehet tolni az androidot, akkor HD2-re is felmegy majd a WP7
Az ügyesek majd megcsinálják
-
Mappa
addikt
Microsoft: A HTC HD2 nem kaphat WP7 frissítést ....ez mindent elárul
-
Avicularia
veterán
HD2 tulajként egyáltalán nem lábad könnybe a szemem,hogy nem lesz rá hivatalosan wp7.
-
Integra
titán
ez kőkemény üzlet, nem kívánságverseny. ilyen egyszerű.
és az ms hivatalosan van is mibe kapaszkodjon, mire alapozzon.
egy wp7, amit prémium terméknek pozíciónálnak, ne legyen már gombhekkelgetős történet a kezdetekkor, hogy néz már ki az egész, teljesen érthető az ms döntése minden szempontból. persze, ha hd2-m lenne, naná hogy morognék én is, ettől függetlenül érteném is a döntésüket. -
joey04
titán
szerintem nem sokat fognak emiatt sírni a HD2 tulajok...
-
DarkGubi
aktív tag
Hihetelen, hogy a microsoftnak nincs képzelő ereje. Nem tudnak a hardveres "ház" gombba beleképzelni egy nagyítót és ezért nincs WP7.
-
Napfénysüti
nagyúr
Hardveresen nem felel meg. Ejha.
Ezen ledöbbentem. Mondjuk majd XDA-sok megoldják.
De ezzel is azt sugallja az emberekbe az MS hogy mindenképpen új készüléket kell venned ha W7-et akarsz... -
Jadro
veterán
Biztos rá lehet majd szögelni, nem kell túlságosan aggódni szerintem.
-
AS
félisten
1 gb-t rom ram kel wp7 nek állítólag ami nincs meg a HD2 ben.
-
<NewL>
addikt
atyaég ,a hd2 hardveresen nem felel meg. tudnak optimalizálni
ez mekkora bunkóság -
vehement69
senior tag
én is úgy emlékszem, hogy nem sokkal a bejelentés után mintha azt mondták volna sokan, hogy HD2 WP7 ready.. elég kár
ezzel qrva sok embert fosztanak meg a közel tökéletes WP7-es telefontól - viszont szerintem ez is a cél, hogy ne egy WP7 előtti hardverrel legyen minden rózsaszín, hanem egy új telefonnal, amit meg KELL venni.
-
David75
őstag
em úgy hirdették hogy wm7 ready?
-
8nemesis8
veterán
Akkor hivatalosan nem lesz elérhető viszont főzött romokat meg majd lehet rátenni!?
Jó, hogy meghúznak egy szintet amit el kell érni a telefonoknak ,de szerintem ez elég sok embert megdöbbent, hogy a HD2 nem kap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest