Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #65 üzenetére
arra amit Karma is mondott
igen, most már lehet szerencsére tp-ket is így rendelni. ráadásul modernebb ati vga-val is kaphatók lesznek a core i5 és i7es gépek, vagyis a diablo 3 is jól fog menni rajta
a hang nekem csak annyira kell, hogy lehessen rendesen skype-t használni, laptoptól nem várok soha csodát hang ügyben
-
válasz
Napfénysüti #65 üzenetére
A WP7 egy csomó technológiai egységesítést hoz, ami eddig necces/nemlétező volt a WM6.5-ben. Szenzorok, multitouch, helymeghatározás...
Persze nem konkrétan multimédia, de ezeket azért egy modern rendszernek illik központilag kezelni.
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #62 üzenetére
de mindenki ezt akar.
én nem látok ebben gondot, ha megtartja azokat amik miatt én is menny éven át winmo-t használtam. és nem bánom, ha bővít a multimédia, a networking felé, mert nekem ez is fontos.
talán jó példa rá, hogy évek óta csak thinkpadeket nyúzok. t, r, t etc. imádom, le nem cserélném. sokat utazok, repülök, nem akarok 2 notebookot cipelni. de örülnék ha egy rohadt webcam és hozzá megfelelő mikrofon, hangcucc lenne benne, hogy a családommal beszélni tudjak, hogy legyen egy displayport rajta, hogy filmet tudjak szállodában nézni etc.. és emellett megmarad thinkpadnek. nem érzem bajnak, hogy az idei modellekben ezek a kiegészítők már megjelennek, nekem fontosak.
ugyanígy vagyok a wp7-tel is. legalábbis ezt remélem, hogy így lesz.
itt is, mint máshol is, rengeteg fog múlni a rá írt alkalmazásokon.
végülis globalizálódik minden, a végén mindenkinek lesz minden, azt döntöd el, hogy wp7, apple vagy android. de szinte mindegyiknél meglesz mindegyik.
látod, konzoloknál is szinte mindent megírnak xboxra, ps3-ra, mindegy melyiked van. leszámítva exklúzív játékokat mint a gt5. -
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #60 üzenetére
mindenki ezt teszi.
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #31 üzenetére
miért, mit olvastál róla? de inkább mit láttál róla?
mert erre az os-re ha ránéz az ember akkor vagy érti azonnal vagy nem.
nyílvánvalóan a fanyalgók nem értik (valszeg nem is akarják), meg káosz meg nincsen kiírva semmi rá teljesen, nem látják át, hogy épül fel, ezek után erősen srakítva kvázi egy szar az egész. pedig pofon egyszerű és érthető.
igaz.
kb ennyi a lényege. -
joey04
titán
válasz
Napfénysüti #25 üzenetére
nem vagyok benne olyan biztos...
Egyébként olyan nagyon nem is érdemes törni magukat, hiszen minek? A mostani 6.5.x + senset biztos nem sokan akarják erre a wp7re cserélni -
rizso
addikt
válasz
Napfénysüti #25 üzenetére
Így van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest