- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Depression #296 üzenetére
"Így könnyű. Azokat miért nem idézted, hogy mikre válaszoltam ezekkel? Ja, persze, mert akkor kiderülne, hogy javarészt csak a ti szavaitokat használtam."
szamit?
vagy most olyat jatszunk, hogy "ovoneni, a pistike keztte"?"Caps lock meg csak azért volt, mert semmi kedvem nem volt már kódokat szerkeszteni a mobilomról, de legyen kivehető a lényeg. Az is 3 szó volt, nem az egész."
en meg csak azert hulyeztem le, mert.... (erzed, hol hibazik az indoklasod?)"És ezt az egészet csupán azért csináltam, mert ketten összefogtatok egy ember ellen, és kereszteshadjáratot indítottaktok ellene. Akármit mond, rögtön ott vagytok, és támadjátok, ahol éritek."
elhiszed, hogy nem erdekel mit miert csinalsz?
amugy ha a kozel nulla tudasa es kivitelezhetetlen, utopisztikus elkepzelesei melle nem ennyire aggressziven adna elo magat, senkinek egy rossz szava nem lenne pengehez, igy viszont nem csak ketten fogtunk ossze ellene, hanem barki, aki latja (kivetelt kepzel persze te, mert te eppen velem kemenykedsz, s kapora jon neked penge elvtars)mellesleg igazan tudhatnad, hogy az ilyen jellegu "jolmegaszondom"-oknak nem itt a helye, hanem a ring topic-ban
ujabb fekete pont, ezuttal offolasert (tudom, tudom, ezt is en kezdtem, a durvaanyamat) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Depression #292 üzenetére
#193:
"Mi a francnak próbáltok meggyőzni másokat, hogy milyen böngészőt használjon? Mi közöd hozzá!?"
ez megis mifele stilus?"Ha hülyeség miatt lehetne bannolni, akkor már rég ti sem lennétek itt a forumon."
mask lehulyezese meg akkor is szemelyeskedesm, ha te teszed azt (az alapelvek pedig tiltja, meg ekkor is)#197:
"Nem barlangban vagyok, hanem a lelátóról röhögök rajtatok.
Lehet tovább harcolni."
flame-keltes (az alapelvek vonatkoz reszet magad idezted)#205:
"Nem árulja semmilyen módon a felhasználók adatait/szokásait, tehát NEM EBBŐL ÉL!"
caps off, mert igy kiabalasnak szamit (mely serti nem csak az alapelveket, de a netiquett-et is)#292:
"Jó lenne, ha végre visszavennél az arcodból! Vagy legalább off-ba tennéd. Már egyszer szóltam, a következőnél máshova fogok írni."
elhiszem, hogy jo kemenynek lenni, de neked nem post-od helyreparancsolni, meg ha azt hiszed, akkor sem - foleg nem ekkora "arccal", ha mar ezt hozod felez jelen topic-ban hozzaszolasaidnak tobb, mint fele, szoval en a helyedben fontolora vennem, pattogok-e, vagy inkabb elobb rendet teszek a sajat portamon
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Depression #292 üzenetére
"Jó lenne, ha végre visszavennél az arcodból! Vagy legalább off-ba tennéd. Már egyszer szóltam, a következőnél máshova fogok írni."
LMAOROTFLBTCSTCNDBFOOTWIFOAGWLLBGWTHROOTSAIAKBAYB
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Depression #193 üzenetére
"Mi a francnak próbáltok meggyőzni másokat, hogy milyen böngészőt használjon? Mi közöd hozzá!?"
Ha sarkítani akarnék, akkor mondhatnám, hogy épp az EU akar meggyőzni másokat, hogy milyen böngészőt használjanak -
moonman
titán
válasz
Depression #205 üzenetére
"Nem árulja semmilyen módon a felhasználók adatait/szokásait, tehát NEM EBBŐL ÉL!"
szerinted nem? szerinted a rólad összegyűjtött adatokkal mit kezdenek? szerinted nem annak alapján tolják az arcodba a reklámokat, küldenek reklámlevelet? és nem adják el? aha, nem. soha. senkinek. pénzért pláne. ébresztő."kap egy kis pénzt"
lol, szívem szakad meg szegénykicsi Google kap egy kis zsebpénzt. -
moonman
titán
válasz
Depression #193 üzenetére
köszönjük szépen, visszabújhatsz a barlangba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest