- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
deakjt
csendes tag
válasz
tomcat78 #122 üzenetére
Ja, egy kicsit túltolhatta (a jelzáloghitel veszélyes lehet, ha nem stabil a befolyó bevétel). De a 3080-asok elég jól termelnek, olyan szűk 2000 Ft/nap. Szóval az a 6 db elég jó havi bevételt csinál, az áramszámla meg kb. a bevétel 10 %-a. Az elmélet jó, ha elkezdte, bele kell állni.
-
deakjt
csendes tag
válasz
tomcat78 #117 üzenetére
Hát, ez így elég furi, amit írsz az ismerősről. Belerak egy rakás pénzt és nem, hogy szakértelme nincs menedzselni, hanem segítséget sem tud kérni hozzá? Fura. Értelmezni tudom amit írsz, csak nagyon butuska ismerősöd van, és ezt furcsálltam a magam erőteljes stílusában.
-
deakjt
csendes tag
válasz
tomcat78 #111 üzenetére
Tomcat, szerintem te is a Cseh2-t nézed.
A napelem nagyon szuper dolog, de jelenleg nem ez határozza meg a jövedelmezőséget és az árfolyam sem igazán releváns - így is rendben van a jövedelmezőség bármilyen befektetéshez képest (ha ezzel tisztában vagy miért csúsztatsz?).
Te is dehonesztálsz ("sír a szája, zabálni, szemét bank", stb.), visszahúzol. Kérdezem, miért?
A kommenter kolléga humorestre nevezhetne, talán még sikere is lenne, mert amúgy humoros volt az írása.
De engem például irritál. Nem tetszik neki? Elmondja. De erre küldetést építeni? Ok. Akkor viszont van ellenvélemény.
Egyébként béke van. Elmondtátok. Elmondtam. De ne sulykoljuk. Az már propaganda. -
deakjt
csendes tag
Mindenkinek más az élethelyzete. Ez az élet minden területére kivetül. Ide nem vetülhet ki szerinted? Akinek van rá pénze (bármiből - fizetés, örökség, ilyen-olyan hitel, stb.) és lát benne fantáziát, ért is hozzá valamilyen szinten, megcsinálja a bányászgépét. Egyéni élethelyzetek vannak, aki megteheti erre is költheti. Akinek meg nem telik ilyesmire, vagy nem kockáztat, az irigykedhet is. Miért kellene mindenkinek egyenlőnek lenni, a világ nem ilyen. De szerintem ezt te is tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged