- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco72
Modder
Rézzel pont nem nagyon dolgoztam, anyaghiány miatt eddig az alu volt a menő. Amit olvastam a neten, az a csiszolás utáni lakkozás volt mint módszer, ez védi az oxidációtól. Én még az életben nem tudtam úgy lakkozni, hogy jó lett volna (erre ha van valakinek tanácsa, plíz), mindig gumós lett valamelyik vége.Vagy próbálkozhatsz olyan pasztákkal,amik növelik a fényt és bevonatot is adnak.
Én most kaptam rézszalagot, de olyan szép patinája van, hogy hozzá nem nyúlok mert így még öregít a gépen. Úgy látom kétféleképp állnak a dologhoz a készítők, van aki olyat csinál ami régi stílusú, de mintha most került volna ki a gyárból és van aki evagy eleve öreg anyagokkal vagy patinásítva készíti a munkáját. -
feco72
Modder
Nos, köszönöm szépen mindenkinek a sok kattintást,dícséretet,bírálatot és tanácsot. Elkészítem a javasolt változtatásokat és hozzáteszem majd a cikk végéhez, itt fogok szólni, ha kész. Utána pedig nekiállok egy ehhez illeszkedő monitor steampunkosításának, remélem az jobb lesz!
-
feco72
Modder
Annyi tanács, csak győzzem kiválasztani a következőhöz,hogy melyiket használjam
.
A space kezd átalakulni és az enter is. Ha javítottam rakom a képet. Tényleg ilyenkor ide rakjam a képet, vagy a cikkbe? Nem tudom mi a szokás. -
feco72
Modder
Megint tanultam valamit, ezt a lépcsős fúrót még nem ismertem. Már csak az ilyenek miatt is jó ide írni, mert mindig kapom a segítséget és a tanácsot. Ez mindenkire vonatkozik.Thx.
A space-re volt egy másik ötletem is, lehet hogy kipróbálom hátha az jobb. Vagy ezen alakítok.
Az oldalát már látom,hogy újra készítem, szerencsére az az egyik legegyszerűbb rész. Ragasztott lesz a csík, a facsavart is valahogy majd eltüntetem. Néha más az elképzelés mint a valóság.
Nekem leginkább a két enter szúrja a szemem csak nincs rá ötletem, azon mit alakítsak.
A vezetékeknél meg egyszer csak ki fog pattanni a fejemből a "szép steampunk vezeték ötlet". Vagy marad a wifi.
-
feco72
Modder
válasz
Dark Archon #23 üzenetére
Ami otthon volt
. Van néhány 15x30-as lap, azokat használtam, nem tudom milyen lehet. Amíg tarthasználom.Egyelöre egy ilyen tervnél a gombokra tudok költeni csak. De majd. Azért ezt megjegyzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest