- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Én most gondolkozok egy ilyen ház vételén, nekem speciel minden "tuningos" ház tetszik aminek nem fehér meg sárga színe van, úgyhogy ez is jöhetne. A gondom csak az, hogy a tápegységet én felül szeretem "használni", szerintem rövid lesz a kábele és megszívom a beszereléskor. Egyébként a mostani házam egy sokkal letisztultabb Chieftec Dragon 2, nincs is vele más gondom mint hogy a Scythe Mugen 3 nem fér bele, konkrétan nem tudom lecsukni az oldalát, kb. 1 cm hiányzik úgy, hogy már kiszedtem az oldallapon található ventit.
-
Anfänger
őstag
Bizony,a HAF-tól csak 1-2 °C a külömbség a tesztek szerint a HAF javára! Nekem is Overseer RX-I házikóm van,és meg vagyok vele elégedve! Nagy,tágas,szerszám nélkül szerelhetö,massív,240-es radi elfér benne! 32 centis vga-t képes fogadni! Nem szép,de legalább jó csúnya
De kit érdekel,nem nézegetem,hanem használom! LANparty-ra meg nem járok mostanság,mert nincs kivel,meg ez nem is arra lett ám kitalálva szerintem a maga 10.3 kilós tömegével! + a hardverek meg a sok venti!Egy a lényeg,jó a hütése, hangosnak sem mondható,gyárilag porszürö elöl alul,oldalt 2x 200mm-es +120 mm-es venti és egy dokkolója is van! Kicsit drága,de szerintem megéri a pénzét !
-
Jégtörő
aktív tag
Nekem nagyon bejön, és sokkal olcsóbb egy haf x-nél,de kb ugyanaz a színvonal.
-
válasz
yakuza.tora #46 üzenetére
Mesélj csak! Nekem CM 692-őm van.
-
blaca83
őstag
Szinte egy az egyben a Haf-X 942 koppintása....!
A Cooler Master nagyon bejön, de ez valahogyan már "túl sok" nekem. Szerintem kifejezetten ronda lett....!
-
eddie303
őstag
Na errol torolj port...
-
Entryy
aktív tag
Vazz, pillanatra megláttam a címet és oversize-ra asszociáltam, már megörültem, de mikor megláttam az első képet újra elolvastam a címet...
-
-
Jim-Y
veterán
Én biztos kirúgnám a designereket a TT-nél, egyre jobban kezd hasonlítani a márka a Raidsonic, Raidmax stb márkákra..:S
-
válasz
VaniliásRönk #40 üzenetére
Én simán nekimentem a TT-nek és jó sok munkába telt ugyan, de meg vagyok elégedve az eredménnyel.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Lord Dragon #34 üzenetére
Ez is egy eleg massziv darab. Mondjuk ugy meglepett, amikor felkaptam a dobozt az uzletben.
Az oreg Q-Tec hazamat en is moddolgattam, de ennek az Antecnek azert sajnalnek nekimenni kisflex-szel.
-
-
Alg
veterán
válasz
Lord Dragon #37 üzenetére
Fém(azaz 3 rétegű hangelnyelő, az egész ház 14 kiló!) - 270 fokban kinyitható, mögötte az egész előlap lyukacsos, végig porszűrővel mögötte.
-
-
Alg
veterán
válasz
Lord Dragon #35 üzenetére
-
-
válasz
VaniliásRönk #28 üzenetére
Egyszerű, letisztult dizájnú.
Volt régebben Antec házzal dolgom, és meglepően jó minőségűnek tartottam, de azt nem tudnám fejből megmondani már, hogy melyik ház volt pontosan. Nem pont így nézett ki, de az is egy csicsamentes házikó volt és akkora volt mint az, de volt vagy 8-10 kiló, mert acélból volt.
Lehet csak én vagyok ilyen mániákus, de az egyszerűbb kinézetű házakról az jut mindig eszembe, hogy ezek a legjobbak modding-alapnak
-
Alg
veterán
válasz
Lord Dragon #18 üzenetére
Antec P183/P193
Ez meg elég gagyi kinézetű...
-
patex1983
őstag
Iszonyat ronda... Bazári feeling+1
-
(ÉN)közPONT
őstag
Meghal a ""szépségtől""
-
Gude
senior tag
Elég csúnyácska!
-
Xavier professzor számítógép háza.
Amúgy meg egy bűnronda virágtartó.
-
kerelo
aktív tag
nagyon dögösen néz ki.nekem be jön.és az ára sem vészes
-
-
válasz
FRENK1988 #21 üzenetére
Egész csinos. Lakótársamnak ( 19balazs86 ) meg sima CM690 van. Jó sok ventit lehet beléjük rakni gyárilag.
Van valami belső különbség köztük nem tudod véletlen? Én így első ránézésre a Plexy-t láttam meg ami különbség, meg kicsit másképp néz ki az eleje.
Én az Armor-omat nagyon imádom, de átalakítottam azért jócskán.
Valahogy így meg így, bár ezek 1 éves képek. És nincs fényképezőm se sajna a telefon meg borzalmatos képeket csinál.
Én nagyon zöld párti vagyok. A zöld és a fekete a két kedvenc színem. A CM 690-et is akkor néztem, amikor láttam, hogy kiadtak egy nVidia-ás változatot és az is zöld-fekete volt.
-
Daert
őstag
válasz
CM 690 II Advanced White és faragtatnék rá egy plexit
Corsair Carbide 400R -
törölt tag
Tt-nek nem sok "szép" ház jött eddig össze
Azért van egy két használható is
-
törölt tag
'nyádat, mi ez a förtelem? szebbet hányok!
-
FRENK1988
veterán
válasz
CM692 Advanced
-
zolyee
tag
Nem valami szép darab, de legalább szellős házikó.
-
Janby
tag
Hirtelen nem tudtam ,hogy mire is emlékeztet.De aztán rájöttem,hogy a bordás krokodil
Az alsó képet pedig egyáltalán nem értemTulajdonképpen akkor elhúzhatós is?
Ja, és feleslegesen nagy(lenne nekem...)
-
Az a baj, hogy mindenki fikázza h milyen csúnya, de legutóbb amikor valami egyszerű letisztult, de jó minőségű gépház volt terítéken viszonylag jó áron, arra meg mindenki olyanokat irkált, hogy "Semmit mondó kis házikó" meg ilyesmi. Akkor most mi a jó?
Kinek mi tetszik?
Nyomassátok... hátha megismerek egy-két érdekes házat.
-
XuChi
addikt
Ez borzalmasan ronda. TT már megint a bazári design-ra hajt?
-
Móci
addikt
Kiba*** ronda lett szerintem, hiába szép nagy.
-
Daert
őstag
Az OK hogy merész,de ezt szerintem igencsak túlspilázták a dizájnerek.Ha kevesebb műanyag fícsört aggatnak rá még jó is lenne.
-
gekkoXT
senior tag
Azáldóját de ronda!
Mármint aki Ripley hadnaggyal laki együtt annak biztos tetszik. -
banhammer
veterán
Kevesebb csicsával a tetején és világító logó nélkül szebb lenne.
-
FRENK1988
veterán
A kevesebb néha több, de ugylátom a tervezők ezt nem ismerték
-
-
TomiLi
addikt
válasz
Lord Dragon #7 üzenetére
Szerintem
-
Szerintem nem csúnya. Nekem egészen tetszik. Valamivel korábbi változattal nyomtatom már vagy 4 éve. Egy TT Armor-ral. Szerintem egy darabig még tuti nem cserélem le, bár kezd szűkös lenni a hely a kuckóban
Ilyenre minden esetre nem cserélnék, mert ez se nagyobb mint az Armor csak 5 milliméterrel illetve 2 centivel a másik oldalon. Nem számottevő szerintem
Végül is nem akarok cserélni egyáltalán, csak néha eljátszok a gondolattal mindig amikor újdonságokat látok...
AxBattler: Nah azért annyira nem raktak bele sok anyagot. Kb picivel több mint 10 kilós üresen a leírás alapján, az szerintem egyáltalán nem sok a hasonló méretű házaknál szerintem.
-
Mindig azt hiszem, hogy a TT-nél a tervezők már nem tudnak extrémebb / furcsább / idétlenebb házat összehozni - erre tessék...
De legalább raktak bele anyagot, és kategóriájában az ára sem vészes szvsz. -
KisTopi95
aktív tag
Az ilyen házat, élmény takarítani. Amúgy szép!
-
T_Stark
őstag
válasz
yakuza.tora #1 üzenetére
Nekem a HAF sem tetszik, de ez egyenesen ronda.
-
yakuza.tora
addikt
Szép. Szép kék...
Bennem erős HAF utánérzést kelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest