Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Olvastam az ips glow ról és számoltam is vele de az fehér bevilágítás vagy sárgás is lehet?
kék, lila, fehér, sárga, barnás... Tipustól függ. ha feketén látod akkor az glow.amúgy meg nem rézsútos szögből nézem hanem teljesen szemből
Mikor is a sarkait/széleit már szögből látodMindezektől függetlenül ha nem tetszik, küldd vissza. csak szólok, hogy ez mind ilyenez...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Monitoros topic összefoglalójából:
"Az IPS-es monitoroknak is lehetnek változó mértékű bevilágításai, kevésbé jól leszabályozható háttérvilágítása, illetve a panelre jellemző IPS-glow minden monitornál jelentkezik fekete képernyőnél rézsútos szögből nézve! Sok fellelkesült vásárló nem olvas, kérdez ezeknek utána és monitorvásárlás után döbben rá ezen (az IPS pozitívumaihoz képest) pár apróbb "hibára", s éri csalódás."
(kiemelés tőlem)
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
thomasvold #293 üzenetére
Újrakezdték A06 után, és most újra A00 megy. Ha idei gyártású, és A00, akkor a legfrissebb.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kezdelek megunni, hogy a köztudott, minden IPS paneles kijelzőre jellemző technológiai "hátrányokon" hisztizel napok óta. Ilyen az előző hsz.-edben emlitett köztudottan létező IPS-glow. Ha 16 éves vagy majd felnősz, ha meg fel vagy már, akkor talán érdemes lenne jobban utánanézni mit vásárolsz meg.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Mosterre mit mondjak neked.... Jókisfiú... jár a virtuális buksisimogatás, mert okosan döntöttél. Fagyit is kapsz a mamitól rögvest
A szépség pedig továbbra is relativ. Én is tudnék elégedetlenkedni a PVA képe miatt, mert nekem meg az nem tetszik,de nem tezsm, hanem felnőtt emberhez méltóan mérlegelek, aztán döntök amellett ami nekem vállalhatóbb kompromisszum. De nem vagyok magamra büszke, hogy képes voltam meghozni egy döntést.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest