- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Május
tag
válasz
Nyugdíjas #319 üzenetére
Megérkezett az U2413 as om
Nem akarom elkiabálni de eddig rendesen szuperál annyi hogy ez nem rev 00 hanem rev 01 es de 2013 áprilisi gyártmányú. nem tudom hogy ez jót jelent-e ennél a típusnál...Az usb-t hogy tudom használni a monitoron mert bedugom a pendrivomat de nem történik semmi kell hozzá valami?
-
Május
tag
válasz
Nyugdíjas #311 üzenetére
Szia!
Szerinted az milyen már hogy kicserélték a monitoromat de helyette pixelhibásat kaptam ami ugyan úgy de nem olyan nagy mértékben sárgásodik... ugyan csak REV A00.
A sárgássodás szerintem hiba nivel az ips glow mellett egy kicsit zavaróbb :SMit lehetne ilyenkor tenni ha nem akarod hogy minden héten cserélgessék és a pénzt sem akarod visszakapni mert akkor egy darabig monitor nélkül maradsz (idő mig veszel egy másikat)
Milyet tudnátok vagy tudnál ajánlani dell ips u2412m helyett ami ips paneles és jóóó?
-
Dabsol5
tag
válasz
Nyugdíjas #112 üzenetére
Csak a kis mérgem jött ki, hogy istenítik az ips monitort, de csak azért, mert akik ilyet vettek, azok mind tn panelről tértek át és így én is becsapódtam. Vidéki lévén nem nagyon van lehetőségem monitor fajtákat nézegetni, így amit írtak, mondtak arra hagyatkoztam. Drága a pva monitor, nem tagadom, 5-6 évvel ezelőtt még reális árban is lehetett kapni őket. Nem vagyok az ips ellen, de még fejlődnie kell.
-
nobela
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GP850 (NANO IPS/2K/180hz)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Asus Rog Strix G16
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest