- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
El Kebir #220 üzenetére
normálisabban nem tudom elmondani mint ahogy leírtam, úgy lefényképezni ahogy szemmel látom nem tudom.
A dell roppant gyors volt itt van előttem a csere monitor.
Olyan kérdésem lenne hogy a Revíziós számoknak milyen jelentősége van? Mert az enyém Rev. 4-es kaptam egy Rev 0-ás. Amúgy ezen is van pixel hiba de csak feketénél látszik és sokkal kisebb hiba mint ami a sajátomon van.
Nem egyszerű a helyzet...
-
slashing
senior tag
válasz
El Kebir #217 üzenetére
fekete háttérnél azt mondom hogy nem vészes, látható de jóval kevésbé, nyilván a fényerő hiánya miatt.
Fehér, piros, kék, zöldnél, látható mindkettő. A kettőből az egyik olyan mintha mind a három színnel világítana** fehér/szürkés háttérnél, piros zöld kék-nél meg feketén illetve kicsit eltérő háttérszínnel, tehát ha piros akkor egy élénkebb piros szín és fekete, kék-nél ugyan így és tovább...a cég egyből átpasszolt a dell-hez ami nem annyira tetszett főleg azért mert váltig állította hogy az tuti nem pixelhiba biztos kosz ezt vagy 6x kellett tisztázni hogy nem valami retardált vagyok aki nem tudja megkülönböztetni a koszt egy világító pixeltől, érződött nagyon hogy szeretné ha nem rajtuk keresztül menne a dolog.
A dell roppant segítőkész volt, nem cseszegetett küldenek egy másik, remélem nem lesz vele gond...
** Ha pont szemből nézem látom a 3 különböző színt.
-
deadwing
addikt
válasz
El Kebir #188 üzenetére
Köszi!
A legutolsó írásom óta több dolog változott.
1. A fehér színt nagyon nehezen sikerült kihoznom belőle, igaz 1-2 óra állítgatás után sikerült, azt hiszem.
2. Emiatt a kontraszt tényleg nem meggyőző. Elértem vele ugyan a mellette lévő olcsó sz@r fujit, de ne ez legyen már az elvárás...Tényleg nem tudom, hogy velem van a baj, vagy a monitorral? A fuji lehet, sőt valószínű, hogy túl van tolva színek tekintetében, ez lehet egy probléma, de én azt vártam volna el, hogy a dell állítgatás nélkül lealáz egy tn paneles monitort, ehhez képest még mindig nincs erről szó. Kb azt a képet kapom 2 órányi szenvedés után mint amit hoz a fuji.
Letaglózást vártam, és nem kaptam azt, amire számítottam, kb ennyi a bajom.Jah a Fuji az egy L22W-1, alap 30 ezres monitor volt kb fél éve. Csak az eyefinity miatt vettem szélső monitornak 2-t, viszont teljesen jó volt a képe a Samsung 2233BW-hez képest.
És ennek tekintetében mondhatom, hogy nem széles színterű az a Fuji
Egy egyszerű TN film paneles monitor.
-
nagyArc
tag
válasz
El Kebir #130 üzenetére
Ezt csak a gyakorlat alapján írtam, a TN panelnél soha nem éreztem ezt a hatást (még LEDesnél sem), az más miatt nem tökéletes. Lehet, hogy ez mégis monitor- vagy gyártófüggő dolog, lehet, hogy egyes típusokban nagyobb frekveciájú a stroboszkóp.
Ha megnézel pár youtube-os monitortesztet, akkor egyes monitorok pont úgy látszanak a filmen, mint a régi CRT-monitorok, vízszintes csíkok szaladgálnak le-fel. Ez persze csak a filmen jön elő, a stroboszkóphatás miatt.
-
BiP
nagyúr
Így van. Legszívesebben azt mondanám, hogy max. indulóárnak jó az a 70-80k, viszont sajnos simán el tudom képzelni, hogy magasabban kezd, és majd utána áll be erre. Így is a legolcsóbb IPS lenne.
Az árszakadék a 23-24" között van (nem tudom, miért). Abba a szegmensbe kell beékelődnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest