Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
El Kebir #188 üzenetére
Köszi!
A legutolsó írásom óta több dolog változott.
1. A fehér színt nagyon nehezen sikerült kihoznom belőle, igaz 1-2 óra állítgatás után sikerült, azt hiszem.
2. Emiatt a kontraszt tényleg nem meggyőző. Elértem vele ugyan a mellette lévő olcsó sz@r fujit, de ne ez legyen már az elvárás...Tényleg nem tudom, hogy velem van a baj, vagy a monitorral? A fuji lehet, sőt valószínű, hogy túl van tolva színek tekintetében, ez lehet egy probléma, de én azt vártam volna el, hogy a dell állítgatás nélkül lealáz egy tn paneles monitort, ehhez képest még mindig nincs erről szó. Kb azt a képet kapom 2 órányi szenvedés után mint amit hoz a fuji.
Letaglózást vártam, és nem kaptam azt, amire számítottam, kb ennyi a bajom.Jah a Fuji az egy L22W-1, alap 30 ezres monitor volt kb fél éve. Csak az eyefinity miatt vettem szélső monitornak 2-t, viszont teljesen jó volt a képe a Samsung 2233BW-hez képest.
És ennek tekintetében mondhatom, hogy nem széles színterű az a Fuji
Egy egyszerű TN film paneles monitor.
-
deadwing
addikt
Bocsi mindenkitől, elfogyott a szerk.
Amit írtál, reagáltam rá az előző hozzászólásomban, elviekben működik, az általad linkelt kábelnél viszont észre kellett vegyek egy ilyet: Max. Auflösung 1920 x 1080
Magyarán 1200 soros felbontáson valószínű nem megy.
Kipróbáltam egyébként aktív és passzív kábellel is kb 2 perce, mindkettővel működik a monitor. Nálam mini DP - DVI a felállás. -
deadwing
addikt
Mától én is tulaj lettem, de kissé csalódott vagyok.
Tanácsokat szeretnék kérni. A fő bajom a kontraszt hiány. Van egy fuji 22-es monitorom ami mellett eléggé szembetűnő. Akárhogy tekergetem, nem sikerül olyan kontrasztos képet varázsolni rá, mint amit a tn paneles fuji csinál. Pedig azt hittem, agyon fog vágni az ips képe a tn után, de nagyon nem... Csak az enyém ilyen, vagy ez normálisnak mondható szerintetek? Kalibrálva nem volt, de mint írtam semmilyen beavatkozásra sem nő meg a kontraszt annyira, amennyire elvárnám. Az érzés hasonló ahhoz, mint mikor egy nagyon régi crt tv-n kontraszttalan a kép, amivel ugye semmilyen vezérlés nem tud mit kezdeni az öreg cső miatt.Szerk: vagy lehet, hogy nem egy olcsó monitorhoz kéne viszonyítani, mert esetleg azon túl vannak tolva a színek pl??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged