- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
El Kebir #220 üzenetére
normálisabban nem tudom elmondani mint ahogy leírtam, úgy lefényképezni ahogy szemmel látom nem tudom.
A dell roppant gyors volt itt van előttem a csere monitor.
Olyan kérdésem lenne hogy a Revíziós számoknak milyen jelentősége van? Mert az enyém Rev. 4-es kaptam egy Rev 0-ás. Amúgy ezen is van pixel hiba de csak feketénél látszik és sokkal kisebb hiba mint ami a sajátomon van.
Nem egyszerű a helyzet...
-
slashing
senior tag
válasz
El Kebir #217 üzenetére
fekete háttérnél azt mondom hogy nem vészes, látható de jóval kevésbé, nyilván a fényerő hiánya miatt.
Fehér, piros, kék, zöldnél, látható mindkettő. A kettőből az egyik olyan mintha mind a három színnel világítana** fehér/szürkés háttérnél, piros zöld kék-nél meg feketén illetve kicsit eltérő háttérszínnel, tehát ha piros akkor egy élénkebb piros szín és fekete, kék-nél ugyan így és tovább...a cég egyből átpasszolt a dell-hez ami nem annyira tetszett főleg azért mert váltig állította hogy az tuti nem pixelhiba biztos kosz ezt vagy 6x kellett tisztázni hogy nem valami retardált vagyok aki nem tudja megkülönböztetni a koszt egy világító pixeltől, érződött nagyon hogy szeretné ha nem rajtuk keresztül menne a dolog.
A dell roppant segítőkész volt, nem cseszegetett küldenek egy másik, remélem nem lesz vele gond...
** Ha pont szemből nézem látom a 3 különböző színt.
-
slashing
senior tag
csalódtam egy k... nagyot 2 hetes a monitor direkt pixelgaranciával kértem erre 2 pixel egymástól 1 cm-re kijött ennyi idő alatt.... ráadásul a kettő közül az egyik rohadt zavaró, mindig látom akár milyen szín van rajta, a másik kevésbé.
ilyenkor most mi a f... van? Kezdjek kuncsorogni hátha kicserélik?
Ha egy év múlva vagy kettő jön ki aztmondom le van szarva benne van a pakliban de 2 hét -
slashing
senior tag
Második napja vagyok tulaja én is egy ilyen monitornak, elégedett vagyok vele. Crt-ről váltottam így hiányzik azért az igazán mély fekete de elég jól teljesít ebben is. Elsőre döbbenetesen nagynak tűnt de hamar megszoktam.
Nagyon szép éles képe van élvezetes rajta a böngészés a fényképeim remekül mutatnak rajta főleg a piros szín amin észrevenni a különbséget a crt-hez képest nah meg így hogy rendesen van kalibrálva sokkal részletesebbnek látom a képeimet.
A 16:10 amilyen előnyös a böngészésnél programoknál olyan hátrány sajnos a filmeknél de erre számítottam is. A betekintési szög nagyon jó nem is kell döntögetnem csak az ágy felé fordítom és simán mehet a filmnézés, a székben ülve is mindegy hogy le vagyok csúszva vagy egyenesen ülök vagy bármi nem látszik a különbség.
Erős napsütés+sötét képnél zavaró azért kicsit a bevonat de lehet zavaróbb lenne ha tükröződne(ablakkal szembe van, általában besötétíve). A crt-ről leszedtem a bevonatot annak idején az hihetetlen váltás volt ennél a monitornál elképzelni sem tudom mennyire durva lenne, grancia lejárta után lehet le lesz szedve. Ips glow befigyel de hát ezt is tudtam, amúgy sem nézek fekete hátteret egész álló nap filmnézésnél meg nem látom.Nekem 37/74 a brightness/contrast amire feljebb néhányan azt írták hogy sötét én egyáltalán nem érzem rajta hogy az lenne.
szerk: egy kérdés: a driver cd-n mi van? kell az egyáltalán mert nekem nincs odd-m így nem is vettem elő csak betöltöttem a kalibrált színprofilt oszt csókolom, van rajta valami ami kéne? bár nem érzek hiányosságot csak úgy kérdezem hogy érdemes-e valamit felrakni róla vagy sem.
-
slashing
senior tag
Meg tudná mondani valaki hogy mik a pontos méretei a monitor kijelzőjének káva nélkül csak az a terület érdekel amin a tartalom jelenik meg, tehát a külső műanyag keret nélküli kijelző méret érdekelne.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- YouTube
- Apple MacBook
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel topik
- Opel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged