- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci_csk
senior tag
na ez igy felejtos, akkor te'rek at a sonyra
-
Pano
addikt
Én a mérete miatt vettem decemberben egy iPhone 8-at, meg gondoltam belekóstolok az iOS-be mert még nem kerültem hosszabbtávon közel hozzá.
Mondhatni ez a fizikai méret egyszerűen tökéletes, de az iOS meg úgy az iPhone maga... te atya úr Isten.Amint lehet menekülök vissza, borzalom.
Most vettem a családba két s10e-t, az egyiket magamnak szántam, de az egyik családtag beleszeretett és "lenyúlta".
Tervezem, hogy s20 szériára beújítok én is egyet ha tényleg jó lesz, ha csak az iPhone ki nem borít addigra olyan szinten, hogy veszek valamit (Közel áll hozzá, kb két naponta elindulok telefont venni). -
Vacak képarány, meg túl hosszú. De az valóban igaz szerintem is, hogy a Sirocco túl széles -még tok nélkül is, ahogy pontosan a keskenyítés miatt használom.
Mondjuk nem hiszek abban, hogy legközelebb olyan telóm lesz teljesen, amilyet szeretnék. Most se olyan van, csak elfogadtam egy egész jó -kompromisszumos- megoldást.
-
Pano
addikt
Hát, ha tényleg 120Hz-es kijelzőt kapunk + magas felbontás+ Exynos proci, akkor én akkuidőben túl sok jóra nem számítok. Főleg, hogy mostanában Samuéknál is egyre rosszabb ilyen téren a helyzet.
Inkább azt mondanám, hogy nem másodrendű, hanem sokad rendű piac vagyunk, nem örülök én se, legfőképpen amiatt, hogy sok készülék hivatalosan nálunk pl nem kapható csak "veddmegGSM Kft" cégektől vásárolható meg, ahol kb a hajadra kenheted a garanciát is. Olyan dolgokat már meg se merek említeni, hogy az asszisztensek nem tudnak magyarul stb. -
NavySeal
senior tag
Persze, megértem és értem is az okokat. Annak ellenére nem örülünk, hogy másodrendű piac vagyunk.
A kijelzőmánia növekedés meg már tényleg gázos. Eddig én is az 5" környékét preferáltam, de sajnos romlik a szemem és az 5.8" de inkább a 6" környékén keresem az utódot. Ezért is várom nagyon az S20-at. Az utóbbi hónapokban az S10+ (S10 az akksija miatt kiesett) és az iP11-et nézegettem, de mivel szeretném, ha a következő készülékkel valami újítást kapnék, gondoltam megvárom az S20-at. A 120Hz-es kijelző ilyen újítás számomra. De már látom lelki szemeim elött az S20 Exynos vs S20 SD közötti különbséget energiagazdálkodásban/üzemidőben is és ezért fanyalgok (persze lehet feleslegesen). A teljesítménykülönbség engem annyira nem izgat. -
DraXoN
addikt
A távol-keleti "nagy kijelző mánia" abból ered, hogy arafele több régió is "későn zárkózott fel" így a PC korszak kb. kimaradt (sokaknál), vagy nem tudják megengedni azt is anyagi okokból.
Így sok család PC helyett is telefont vesz, így azt használják "komolyabb" dolgokra is. Erre meg optimálisabb a nagyobb kijelző, illetve a "tartalomfogyasztás" is kényelmesebb a nagyobb kijelzőn, főleg ha nincs nagyobb kijelzője az embernek ilyen célra.Hiába.. olyan sokan élnek ezen országokban, hogy a mennyiség miatt ők a "trenddiktálók".
-
Pano
addikt
Persze, hogy lenyomja a torkokon, mert ennek ellenére habzsoljuk a Galaxy S szériát mint kacsa a nokedlit. Évről évre nőnek az eladások. Akkor meg miért változtasson?
Egyesült Államokban sokkal nagyobb ellenfél az Apple, mint itt Európán belül. Nem lehet annyira mélytorkoztatni az Exynos-szal, mint erre felé. Valószínűleg ezért megy oda SD verzió.Akár tetszik, akár nem, hosszútávon mindig a piac és a vásárlói bázis dönt. Ennek az áldozata ez az elmebeteg méretnövekedés megint. Hiába oldották meg, hogy ugyan azon méretbe nagyobb kijelzőket lehessen tenni, már megint elkezdték a házakat is növelni, tehát ugyan ott vagyunk mint előtte. Arról nem is beszélve, hogy a távol-keleti népek mániája a minél nagyobb kijelző, és ott a legnagyobb a felvásárlóerő.
Az s10e akármennyire is sok ember szívét megdobogtatta, összesítésben kevesebb fogyott belőle, mint a két nagyobb testvérből. -
jacis
nagyúr
Jól látom hogy az S20-as széria most nyúlánkabb lesz meg mint az S8-S9 páros?
Nekem az S10-nél bejött szélesebb design sokkal jobban bejön. -
NavySeal
senior tag
Ahogy olvasgatom a cikkekhez a kommenteket nem sok mindenki örül itt az Eu-ban az Exynos-nak. Kicsit olyan ez, mint amikor azt mondják a nyugati áruk jó része jobb minőségű, mint nálunk, ez "csak" másodrendű piac. Nincs választás, lenyomják a torkodon és kész...ráadásul, ha kintről beszerzel egy SD verziót, azt nem is gariztathatod itthon.
-
DraXoN
addikt
Érdekes, hogy eltűnnek a hajlítások a kijelzők széléről (bár nekem nem hiányoznak).
Ezen felhozatal alapján, ha telefont kéne vennem (és az ár nem számítana)... lehet egy Xperia1-lenne belőle (vagy Xperia5)... ők legalább már 21:9-ek ... a többiek csak 1-2 év múlva érik el ilyen lépésekben (de elérik, ez garantált).. Érdekes a Sony az Xperia Z Ultrával is erősen megelőzte a piacot...
-
Pythoncobra
tag
Nem tűnnek kicsinek, meg látom, hogy milyen méretűek a kijelzők, de mekkora lesz a külső méretük valójában?
Ha nő a kijelző, de vékonyodik a káva, akkor a külső méret nem feltétlenül hatalamasodik.
Szerintem a 20+ akkora lesz, mint kb a Note8. -
Ilyen ronda kezeket már régen láttam élő videóban, úgyhogy gratula!
Esküszöm, hogy a csemperagasztó iraki vendégmunkások keze is ezerszer ápoltabb ennél.
-
mSchumi87
senior tag
S20 lehet a befuto nalam a meretek alapjan, csak kar hogy exynos bar igy hamarab kapja meg a frissiteseket mint a snapis verzio de azert ha valasztani lehetne akkor inkab kesobi frissitesek de jobb proci
-
prolad
addikt
Nem működik, nem is írtam ilyet. Arra gindoltam, hogy az ultra lesz a note alapja és lesz egy olyan verzió, ami támogatni fogja a tollat. Eddig se voltak óriási különbségek (amik igen, ott is részben a Samsung inkább visszatartott pár feature-t az S szériából), most még jó eséllyel annyi se lesz.
-
Teal'C
veterán
Hát elég nagyok de nem ezzel lesz a legnagyobb gond hanem hogy a pletykák szerint mindhárom dual sim-es és az 1ik esim a másik nano és csak az ultra tud mikrosd-t fogadni. Nekem voda + telenor van és nincs náluk esim
Igy felejtős lesz pedig nagyon vártam az ultrát.
-
Totál nincs mire váltanom, csupa batár dög mindenütt. A számomra legvonzóbb készülékek mindegyikét elrontják valamivel.
Kicsi, erős hardveres, jó kijelzős, IP68-as, műanyag hátlapú, jó akkus mobil kéne, már azt se bánnám, ha a kamerája csak elfogadható! Feleségem S10e-je áll még legközelebb a vágyaimhoz, de az maximum egy hajszállal jobb teló összességében, mint az enyém (Nokia 8 Sirocco). Lehet, végül lépek Androidról, és iPhone 9 lesz ebből. (5.4"-os kijelzővel jön, ha minden igaz, és nagyjából az iPhone 8 testét kapja).
-
roli543
őstag
válasz
whatwhatwhat #3 üzenetére
Persze a toll. De anno a Note valóban Nagy Telefon volt.. most meg össze van mosva. Kb S széria + toll ennyi az egyediség. Anno két külön termékkategória volt az egész...
-
-
nordo
tag
A srácnak a videóban olyan durva körömágy gyulladása van, hogy magára a telóra nem is tudtam figyelni.
-
atike
nagyúr
...de ráérnek...
-
MarkCsiha461
tag
Hát ez így számomra felejtős.
-
prolad
addikt
Ha tényleg lesz 6.9-es ultra, akkor majd kap egy tollat, aztán kész a note. Idén se volt akkora eltérés méretben.
A nagy képátló meg a 20:9 miatt kell, a hosszúkás kijelző miatt csalóka. 6.5ös Xperia 1 (jó, az 21:9-es de annyira már nincs messze, és ott lekerekítés sincs) kényelmesen kezelhető egykezes telefon (talán 72 mm széles). A normál s20 meg az e lehet kisebb, de a plus és főleg az ultra, azért legyen már nagyobb.
-
roli543
őstag
Jézusom de batár dögök ezek is... már értelmetlen a Note széria... én a helyükben maradtam volna 6 col a sima S10, 6.3 körüli a + és a note 6.5 felett mert ez így katyvasz... és ha nem lesz s20e akkor vége a kompakt telefonoknak
-
törölt tag
6,9 egy S?
Mekkora lesz a Note 20 Ultra Brutal Mega Max Plus Premium $ Edition?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az XDA tok gyártóktól kapott dizájn információk alapján nyomtatták ki a Samsung csúcsszériájának modelljeit.
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpársportok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tesla topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest