- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Én a mérete miatt vettem decemberben egy iPhone 8-at, meg gondoltam belekóstolok az iOS-be mert még nem kerültem hosszabbtávon közel hozzá.
Mondhatni ez a fizikai méret egyszerűen tökéletes, de az iOS meg úgy az iPhone maga... te atya úr Isten.Amint lehet menekülök vissza, borzalom.
Most vettem a családba két s10e-t, az egyiket magamnak szántam, de az egyik családtag beleszeretett és "lenyúlta".
Tervezem, hogy s20 szériára beújítok én is egyet ha tényleg jó lesz, ha csak az iPhone ki nem borít addigra olyan szinten, hogy veszek valamit (Közel áll hozzá, kb két naponta elindulok telefont venni).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az XDA tok gyártóktól kapott dizájn információk alapján nyomtatták ki a Samsung csúcsszériájának modelljeit.
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Amatőr csillagászat
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Külpolitika
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest