- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Ugye tudod, hogy a külföldi nagy boltok (Amazon, Wallmart) is profitból élnek? Amin nincs bevételük, azt nem forgalmazzák, kivéve ha saját termék és hosszú távon megtérül. Nem Magyarországból indulok ki, hanem a kapitalizmusból. Amiből nincs haszod, arra nem pazarolsz munkaerőt/raktárhelyet. Főleg akkor nem, ha ven helyette más, ugyanabban a szegmensben, ami profitálóbb. Kereskedelemben vagyok, orgalmazunk 10+ gyártótól cuccokat ugyanabba a szegmensbe, de meg van adva, hogy mit kell nyomatni, mert azon a legnagyobb az árrés. Külföldön sincs ez másképp. Nálunk se a kazánokon van a haszonkulcs, hanem a szerelékanyagokon: csöveken, csatlakozókon...
Nem azon megy, hogy a világ legnagyobb cége bele fog-e bukni. Azon megy a vita, hogy az XboX-üzletág bele fog-e bukni és hogy mit veszít ezzel az XboX közösség. Vita nincs, mert szándékosan figyelmen kívül hagyod a konzolok értékesítésének alapvető konstrukcióját. Párszor már leírtam, de akkor íme mégegyszer: A HW-eken nincs haszon. Szinte semmi. Van, hogy ehhez még a gyártó vállal be buktát, lásd korábban PS3. Ez azért éri meg, emrt a 16-20k-s játékokon ott a haszon, ami fedezi. Ha ezt a hasznot a MS elveszi, nem lesz mi fedezze a HW-eken levő minimális haszonrést, hacsak nem vállal be ott egy sokkal nagyobb buktát az anyacég.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem nagyon akarod érteni, úgy látom. Ha MS feladja ak iszolgáló-hálózatot, akkor neki kell majd a javításokkal foglalkozni. A mezei user meg nem fog XboX-ot látni, mikor elmegy a közeli MediaMarkt-ba vagy konzolboltba, mert nem lesz.
De gondolom szerinted ez se fog meglátszani a bevételeken. Főleg azon a szektorban, aminek a kényelem a motorja, mert a konzol mint platform pont ezen a téren veri igazán a PC-t.
-
TESCO-Zsömle
titán
Hogy jön az most ide? Itt nem egy egyszerű terjesztési-platform váltásról van szó. Itt arról van szó, hogy adott egy konstrukció, miszerint a HW-eken nincs haszonkulcs, ezt pedig a játékokon hozzák be. Erre jön az, hogy az említett haszonkulcsot a MS szépen elveszi a francba, így nem lesz kifizetődő a HW-t árulni.
Hollywood nem a filmek árából termeli ki a TV-k és egyéb médiaeszközök árát...
-
Carlos Padre
veterán
Nem az a baj vele, hanem, hogy eddig mindig az történt, hogy felvásárolt ígéretes játékokat studióstól, és lerohasztotta. Nézd csak meg a legtöbb egykor sikeres stúdióját és IP-jét, mind kiégett vagy megszűnt. A Sony meg gondozza az istállóját, pl hagyta, hogy a következő Killzone helyett megcsinálják neki a tavalyi év egyik legjobb játékát. (az a gagyi robotdinós szar ahogy ti ismeritek
) Szóval jogos az aggodalom.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nagyon nincs kedvem belemenni ebbe.
Az hogy valaki felvásárol egy bejáratott sikeres céget az teljesen más mint amit a sony csinál.A sony támogatta ezeket a fejlesztöket (az MS meg leépitett vagy tönkre tette a csapatait) nem kevés pénzzel.Bizalmaz szavazott nekik, bízva bennük, hogy sikeres lesz a termék, amibe lapátolták a nem kevés pénzt.Zöldeknek is megvolt erre a lehetőség.Látod mit csináltak a csúcsra járatott x360 után a szerencsétlen xbox oneal.A gép megjelenése előtt a fél játékos társadalmat magukra haragították.Remélem tudod miért, nincs kedvem leírni mennyire nagyképűek és szerencsétlenek voltak.Nekem azóta nem szimpatikusak.Majdnem vettem xboxot az év elején a Forza miatt, de hála isten meggondoltam magam.
Amúgy mindenki azt vesz amit akar és azzal játszik amivel szeretne.Engem nem zavar ha valaki xbox onet vesz ps4 helyett, ellenben az igen, ha megmondják nekem hol, mikor, mit monthatok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest