- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
akope13
csendes tag
Na üdv ismét...szép a szüret eredménye..!!!
estefele dobok fel képeket, a Lidl-s chili kicsit csalódás volt, megérett és hát elkezdtem eszegetni, annyira finom édes a húsa, hogy az hihetetlen, de az ereje sajna nem az amire számítottam, csíp-csíp, de kicsit többet vártam tőle, estefele majd dobok fel képet mindenről
Viszont eldobáltam pár magot egy marék földbe a sajátomból, és hát másfél hét után meglepődtem rendesen, de majd a képek elmondanak mindent!
Viszont abból szívesen is küldök bárkinek magot, ha van rá igény, nekem nagyon ízlik, ma például husilevest nagyon "ízletessé" tettem vele és a család többi férfi tagja is díjazta az ízeket -
akope13
csendes tag
Na akkor sorban...az első a Holland, épp most ébredeznek
(de legalább mind a három felkelt, ha jól látom) még elég kicsik, de majd lesz jobb kép isEz a kicsi erős macskap...
Az utolsó pedig a bolti chili...majd ha szépen kifejlődik , kép alapján meg kell lesnem melyik is lehet pontosan
-
akope13
csendes tag
Én vettem ( kaptam) kb 2 hete chili paprikát lidl-ből...akciós 300 Ft
Most kb úgy néz ki, hogy nincs baja, semmi tápszer, csak a legelső öntözésnél toltam rá egy kicsit, azóta semmit...és már pirosodnak szépen, majd tolok fotót arról és a macskapöcséről is...Amúgy kollégám régen mászkált külföldre ő hozott Hollandiából paprikát, megajándékozott pár maggal, már 2 kezd nődögélni a 3-ból...kíváncsi leszek mi lesz belőle, plusz azt mondta nagyon vad...Majd ha összejön, szívesen küldök belőle... szerintem holnap vagy holnap után rakok fel képeket én is
-
akope13
csendes tag
Hello!
Nagyon szép paprikád, és nem kicsik....
Van tervbe véve magmentés?Én pont most olvastam utána, idén kezdtem el panelbe termeszteni, én ajándék palántát kaptam, macskapöcsét...
Majd ha el kezd teremni rendesen, akkor tervbe van véve magmentés, ha valakit érdekel, szívesen cserélek vele akármilyen paprika érdekel....
Sőt, nemrég kaptam hegyes erős félét is, de valami nemesített fajta az íze eszményi, nem erős, nem gyenge, de pont jó....kicsit még gyenge is talán nekem, de abból már száradnak a magok és reménykedek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Viccrovat
- Tőzsde és gazdaság
- Honor 400 Pro - gép a képben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged