- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
hello!
köszönöm! próbálkozok szaporítással, a boltból vett chilivel megjártam: 1-2 hét után minden tápszer ellenére is elkezdett száradni a tő, a rajta levő paprikák egy része meg be se érett
1db magjait elvetettem, ki is hajtottak, de utána eldőlt mind és annyi (kb 20db) ...most ezzel a birds eye-al próbálkozok, de csinálok majd normális képet, amin látszódik, mennyire beindult: nem akarok nagyot mondani, de a 2 tőn van vagy 100 kezdemény, ami 99%, hogy termést hoz
#63: én kikötöztem, mert nagyon magasra nőtt és nem akarom, hogy elhúzza a termés
az egyik jalapeno-t mértem és már 110centi volt
(azóta mondjuk kikötve is kicsit lekonyult a teteje, mert húzzák a paprikák
-
looser
addikt
Szia, a capsaicin.hu oldalon találsz egy csomó infót e témában is (pld. csak a legszebb, legnagyobb, legerősebb paprikából érdemes magot menteni).
mephi, a támaszték fontos? Elhajolnak különben a növények? Vagy őket is fel kell futtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged