Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- One mobilszolgáltatások
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ez ilyen "love at first sight(fright?
" dolog volt... megismerkedtünk és utána 1-2héttel már együtt laktunk
rengeteg időt töltöttünk együtt és a 1.5év nagy része boldogan is telt... kis részét töltötték csak ki a veszekedések/nézeteltérések... rossz, mert igazából nem is a kapcsolat hossza, ami számít, hanem, hogy tényleg mennyire jól éreztük magunkat... írtam: 3.5éves kapcsolatot 1-2nap alatt elfelejtettem, de ez itt nem lesz olyan egyszerű, ha esetleg minden rosszul alakul 
#65: tudom, idővel könnyebb lesz... elvileg... de még ezt sem érzem lezártnak... várok egyenlőre... buli nem nagyon lesz, mert nem is állok úgy és kedv sincs hozzá... magamban lerendezek mindent, aztán majd kiderül minden...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASTRO A50 LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
"
rengeteg időt töltöttünk együtt és a 1.5év nagy része boldogan is telt... kis részét töltötték csak ki a veszekedések/nézeteltérések... rossz, mert igazából nem is a kapcsolat hossza, ami számít, hanem, hogy tényleg mennyire jól éreztük magunkat... írtam: 3.5éves kapcsolatot 1-2nap alatt elfelejtettem, de ez itt nem lesz olyan egyszerű, ha esetleg minden rosszul alakul