- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na, semmi nem változott... ugyanolyan rossz, mint tegnap... vagy még rosszabb... kb. este 10kor sikerült elaludni az x-edik cigi meg egy ópiumos füstölő után és reggel 1ig bírtam is aludni egyhuzamba... onnantól meg felébredtem elég gyakran... a mellkasom meg úgy lüktetett, hogy majdnem belepusztultam... 5kor összeszedtem magam, kávéztam, borotválkoztam, csináltam kaját és bejöttem melóba... 7 helyett 6:30-ra... gyalog... úgy érzem magam, mint egy zombi... hányingerem is van, étvágyam sincs és legszívesebben hazamennék
próbálom azért lekötni magam, de rohadt nehéz... hulla és dekoncentrált is vagyok... elég rossz... úgy látom, ma reggel belépett iwiw-re, de semmit nem változtatott... még mindig fennvannak nála a közös képeink... nem tudom, milyen volt neki a külön alvás... ha csak 1/10 annyira sz@r volt, mint nekem, akkor már meggondolhatná magát... ma felhívom a bátyját... kell egy kis belső infó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest