Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na, semmi nem változott... ugyanolyan rossz, mint tegnap... vagy még rosszabb... kb. este 10kor sikerült elaludni az x-edik cigi meg egy ópiumos füstölő után és reggel 1ig bírtam is aludni egyhuzamba... onnantól meg felébredtem elég gyakran... a mellkasom meg úgy lüktetett, hogy majdnem belepusztultam... 5kor összeszedtem magam, kávéztam, borotválkoztam, csináltam kaját és bejöttem melóba... 7 helyett 6:30-ra... gyalog... úgy érzem magam, mint egy zombi... hányingerem is van, étvágyam sincs és legszívesebben hazamennék
próbálom azért lekötni magam, de rohadt nehéz... hulla és dekoncentrált is vagyok... elég rossz... úgy látom, ma reggel belépett iwiw-re, de semmit nem változtatott... még mindig fennvannak nála a közös képeink... nem tudom, milyen volt neki a külön alvás... ha csak 1/10 annyira sz@r volt, mint nekem, akkor már meggondolhatná magát... ma felhívom a bátyját... kell egy kis belső infó... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Gaming notebook topik
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- IKEA
- Battlefield 6
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
próbálom azért lekötni magam, de rohadt nehéz... hulla és dekoncentrált is vagyok... elég rossz... úgy látom, ma reggel belépett iwiw-re, de semmit nem változtatott... még mindig fennvannak nála a közös képeink... nem tudom, milyen volt neki a külön alvás... ha csak 1/10 annyira sz@r volt, mint nekem, akkor már meggondolhatná magát... ma felhívom a bátyját... kell egy kis belső infó...