- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
mephi666 #150 üzenetére
van egy német ismerősöm, elszigetelésben jártas, hátha tud adni egy kis falat. Herr Honecker néven keressétek
Ági, Te karakán nő vagy, kiállsz magadért (ahogy ismerlek személyesen). A lehető legrövidebb formában érthetően közöld vele, hogy nem vagy rá kíváncsi, se a szövegére, se a társaságára.
Ha ezt se veszi, jöhetnek a keményebb eszközök...
-
S*Tom*
aktív tag
Szerintem addig örülj amíg csak a cigire, piádra jár rá és nem a nődre, láttam ilyet már nem egyszer, nőtől is. Volt haverom akit a nője meg az úgynevezett haver rakott ki az albérletből.
Ha jót akarsz magadnak megelőzöd az eseményt, pics.n rúgod, nem kell magyarázkodni sem. -
LadyLorien
tag
Őszintén mondd el neki, hogy mi zavar, min változtasson, én ezt szoktam tenni és egyből nem keres többet az illető, pedig csak őszinte voltam...
Alkohollal kapcsolatban, mivel te nem iszol, ne is vegyél...
Cigi: szokj rá az e-cigire... vagy vegyél egy olcsó szettet és nyomd a szájába, ha ott van. -
Vakegérke
félisten
Értsd már meg, az ilyenekkel szemben csak az őszinteség hatásos. Kamuzhatsz, tudja, hogy kamuzol.
Pontosan tudja, hogy élősködik rajtad, pontosan tudja, hogy szabadulni akarsz tőle.
Ha nem lépsz fel vele szemben határozottan, a nyakatokon marad. Hajtsd el a francba.Módszerem drasztikus, de hatásos. Élj vele. Nem kell behajtani az általa elfogyasztott dolgokat, csak felemlegetni, hogy mennyibe került neked az a híres "barátsága".
- Egyébként is, öregem, elegem van abból, hogy a hűtőmet nyitogatod, nem hagysz minket pihenni. Menj a fenébe, ne is gyere többé.Ne félj, nem fog fájni.
Ja, már csak azért is tedd meg, mert a kedvesed is így kívánja. Olvasd csak fel neki tanácsomat, szerintem jónak találja. -
Drenadar
veterán
Tulajdonképpen ingyen kocsmának néz téged...
Gondolja arra, hogy viselkednél, ha meglopnának... mert szerintem ez ugyanaz. Csak önként adod.
Illetve még egy hatásos (nem tudom hogy volt-e már avagy sem, bocsi):
ha hív hogy 15 perc, nem kell felvenni se, de ha mégis akkor mond, hogy egy percetek sincs, mert olyat csináltok az asszonnyal amihez ő nem kell. mindenki egyből a sexre gondol, erre csak nem mondja hogy deeee felmegyek a vendégszobába bedöglöm az összes piáddal meg a cigiddel ti meg csináljátok nyugodtan... -
Jhonny06
veterán
Ezek a megoldások azért rosszak, mert ott tartasz, hogy Te akarsz igazodni hozzá, változtatni az életviteleden, kvázi a kedvéért. Csinálj ugyanúgy mindent, ahogy eddig és szard le.
Ezeket meg remélem nem írtad komolyan, az már nagyon papucs:
"sajnos nincs... max. olyat lehet, hogy "leszoktam a cigiről" (eldugom az összeset) és nincs pénz piára sem... (ezt is eldugom) kaját meg semmi extrát nem csinálok, ha esélyes az érkezése... eszünk akkor zsíroskenyeret, hagymával
a gépet is kilövöm addig és mondhatom, hogy bedöglött a táp
a tv-t is lenyomom... arra meg mondhatom, hogy biztos túlfesz volt azon az áramkörön
"
-
keIdor
titán
Amit #8-ra írtál: semmi ilyesmire nincs szükség, Te vagy otthon nem ő. Ha nem adsz neki nem adsz, nehogy már neked kelljen megmagyarázni a saját lakásodban, hogy mit nem lehet... de én fel se engedném az ilyet, mert élősködik, max akkor, ha ő hoz kaját, piát stb és nem Te adod...
-
InHell
senior tag
Igazán nem értem miért nem küldted még el a pics@ba?!..
Ok, hogy rendes vagy, meg nem akarod megbántani meg izé... , de ez már nem arról szól.
Ha nem szólsz neki, magától sosem fog leszállni rólatok.
Egyszerűen határozottan meg kell mondani, hogy ne jöjjön többet. Kész.
Persze kellemetlen szitu, de legalább nem kell hazudozni, meg ilyenek.
Voltam már én is ilyen helyzetben, meg is tettem a megfelelő lépéseket, és azóta egy "baráttal" kevesebb..na Bumm!.. azt hiszem kibírom valahogy.
Üdv. -
Nem olvastam el az összes hsz-t, így bocs, ha "vótmá". Én ezt tenném:
Kerek-perec megmondanám neki a frankót. Nézd pajtás, terhes hogy mindig itt lógsz, én sem lopom sem a piát, sem a cigit. Az asszonnyal szeretnénk kettesben tölteni az időt.
Aztán vagy :
1, észreveszi magát, és visszavesz
2, megsértődik, és többet nem jönEgyikkel sem jársz rosszul.
-
szumoo
senior tag
Nem kell bunkónak lenni, először.
Első alkalommal szépen elmagyarázni neki, hogy figyi ez így nem ok, hogy mindig jössz és mindent mi állunk, amitől kezdesz lejmolósba átmenni, amit sajnos anyagi helyzetem a továbbiakban nem tud finanszírozni. A másik meg, hogy ez a hétköznapi pihenésem rovására mennek ezek a "látogatások".
Ha egy kicsit is értelmes a gyerek akkor rájön, h pöcs volt és elnézést kér. Ha meg nem és számára nagyon rosszul esik, akkor küldd el a büdös francba (ekkor már lehetsz bunkó).Első körben ezt javaslom így álmos fejjel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest