Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz hoffman_ #157 üzenetére

az a tényállás, hogy szerencsére már lassan 1 hónapja nem ette oda hozzánk a fene... próbálkozott azért, de le lett rázva... szerintem éreznie kell, hogy elvágta nálunk magát rendesen és már nem szívesen látott vendég... :) múltkori esetnél ki is felejtettem, hogy mi b@szta még fel az agyam... 5-6 vodka után is követelőzött, mire barátnőm mondta, hogy állítson magán: nem kap... erre azzal jött, hogy "jó, akkor ő meg nem fog kapni (nem tudom már milyen) húst" -> tudni kell, hogy hentesként melózik barátnőm munkahelyétől kb. fél km-re és csomószor vettünk már onnan, mert általában jó az árujuk :K ...de érted: nem ingyen vesszük onnan és ő csak egy alkalmazott...

na, most hétvégén sem érünk rá, mert itt a húsvét: rendbe kell kapni a lakást, aztán megyünk mindenfelé... meg amúgy sem lesz szívesen látott vendég... (1hónapja azt hittem, hogy pár hétig nem látom majd szívesen a fejét, de ez jóval tovább fog tartani... mondjuk pár évtizedig... jól elvagyunk mi kettesben: nyugodtabb is a hétvégénk és anyagilag sem vágódunk hanyatt)

Új hozzászólás Aktív témák