- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ez a legtisztább, csak idáig nem akartam eljutni: azért elég cink megmondani valakinek, hogy: "figyelj, b@zmeg: rossz hatással vagy a bioritmusunkra és az idegrendszerünkre... ne gyere addig, amíg nem hívunk"
szerintem ép eszű ember tudja mérlegelni normál esetben, hogy mikor válik terhessé valaki(k) számára és tud úgy viselkedni, hogy "bármikor szívesen látott vendég" maradhasson#25: épp ez az, hogy nem szívesen mondok olyat, hogy: "figyelj, zavarsz... húzz már el a fenébe, mert barátnőm is fürödne, nekem is össze kell kapnom a fejem, hogy másnap kinézzek valahogy a munkahelyen, aztán pihennénk..." éreznie kellene ezt is az embernek, mikor zavar és mit illik... (gondolok arra is, hogy mondjuk 10percenként kér egy felest a baracklikőrből, amit egyébként nem is nagyon szeret, de "nincs más")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest