- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
Vakegérke #99 üzenetére
Nyilvan nem az igazi kulcsra gondoltam, csak valami akarmilyenre
Nem rizikoznam be, hogy egy ilyen bejusson a tudtom nelkul a lakasba akar csak egyszer isKomolyra forditva:
Az emberunk nagy valoszinuseggel alkoholista, aki a jelek szerint nem teheti meg, hogy szupportalja magat, ezert aztan lefutja a koroket minden nap, hogy meglegyen az adag, es mikor joindulatu vendeglatonk tulorazik, mire hazaer, vendegunk mar nem kicsit ideges ( ezert kerheti szamon, hogy hol volt, szerintem ).
Az ilyen esettel azt lehet csinalni, hogy megmondani neki, hogy sajnos penzbe kerul mindenkinek, nem tudjak fizetni az alkoholizmusat, ezen kivul azt sem ertekelik, hogy az eletuk keretlen harmadik resztvevoje, es szeretnek, ha leredukalna a latogatasok szamat, nem kovetelozne, es hagyna oket elni.
Ezen felul esetleg felajanlani neki kedvesen, hogy menjen es kerjen segitseget.A varhato reakcio korulbelul az, hogy emberunk tagad, es megsertodik. De legalabb nem jar a nyakukra tobbet.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vakegérke #80 üzenetére
igen, így gondoltam én is
ebben a helyzetben nekünk kell a legkevesebbet magyarázkodni...
ui: jó ez így most... kettesben, nyugalomban... barátnőm alszik kicsit, mert ő kezd most lebetegedni, én meg mexikói csilis babot főzök... este meg szurkolunk a magyar-holland meccsen
...nem hiányzik senki, hogy "tartsa a gyertyát"
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vakegérke #73 üzenetére
behajtani nem akarok én rajta semmit... egyszerűen csak nélkülözzük inkább a társaságát... jobb lesz így: változtatni szerintem nem nagyon fog a hozzáállásán és nem is akarom, hogy változtasson miattunk... az ő dolga... (csak rossz irányba változott eddig is) majd visszaüt egyszer úgyis a dolog, ha másoknál is így bepróbálkozik... mindig is békeszerető ember voltam, amennyit megevett/megivott/elszívott nálunk, az a tanulópénz, hogy legközelebb az ilyen emberrel gyorsabban meg kell szakítani a kapcsolatot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest