- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
Mr.Csizmás #140 üzenetére
Ilyenek tényleg vannak, csak rossz a megnevezésük, nem energiavámpír, hanem helyesen "fárasztó köcsög". így már nem is annyira fantasy-s
-
danih
veterán
OK köszi az ápdétet, majd írj, ha jön, sőt, képet is kérünk (olyat, amelyen épp repül)
-
danih
veterán
Ápdétet, nao!
Mi a helyzet, jött azóta? -
danih
veterán
válasz
Szten Márs #114 üzenetére
Elmondom.
Számomra a leszokás ténye azt jelenti: örökre elfelejteni, soha meg nem kívánni többé.
Az "egész életre abbahagyás" során viszont időnként előtör az inger, és csábít...
Itt magamból és néhány ismerősömből indultam ki. Ha leszoktam volna, akkor pontot tettem volna a dolgok végére - négy éve "szoktam le". De a kisördög nem alszik, és van, hogy csábít! Gondolok a dologra. Eszembe jut. Főleg nagy társaságokban, és ha alkohol is van a dologban. Na ezért hagytam csak abba. Nem tudom, fog-e győzni valaha is a kisördög! -
danih
veterán
Magyarországon az a király, aki tud ingyenélni - azt ajánlom, tanulj tőle!
Mekkora rajember már, szívja a cigid, issza a piád, közben a pénze megmarad valami másra!Felbosszantott, amir írtam? Ha igen, tegyél ellene
Ja, és mindenképpen kérünk follow-up posztokat kulcsfordulatoknál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest