- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
közben beszéltem barátnőmmel telefonon és NEM ÉRÜNK RÁ (jó hosszú ideig)
ha erősködik és feljön, elküldöm... (elejétől végéig elmondom a véleményem... amiből valószínűleg bántódás lesz, de akkor egészségére) ennyivel lerendezzük... egyébként nincs vendégszoba: 35m2-es, 1szobás panel... ezért is volt zavaró, ha barátnőm aludni akart, ő meg nagyon nem akart lelépni...
-
mephi666
nagyúr
nem rossz ötlet... 1üveg 5csillagos metaxa, pár doboz lucky strike meg 1 tálca mondjuk carlsberg helyretenné a költségvetését... ha össze próbálom számolni, mondjuk töményből mit hozott ennyi idő alatt: 1db 2decis kalinka meg valami házipálinkából pár deci... talán ennyi... én meg vettem pár dolgot azért: tokaji maximilian, finlandia vodka, pár üveg jéger, valami ágyaspálinka, meggypálinka, becherovka, zubrowka és jónéhány üveg kalinka... (valamit tuti kifelejtettem)
(ha saját részre veszek, akkor mondjuk 2-3 hétig is elég egy fél literes kalinka... péntek-szombat tájékán szoktam meginni pár kupicával)
#38: szerintem kicsi rá az esély, mert meg lesz oldva ez a probléma
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest