- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Értsd már meg, az ilyenekkel szemben csak az őszinteség hatásos. Kamuzhatsz, tudja, hogy kamuzol.
Pontosan tudja, hogy élősködik rajtad, pontosan tudja, hogy szabadulni akarsz tőle.
Ha nem lépsz fel vele szemben határozottan, a nyakatokon marad. Hajtsd el a francba.Módszerem drasztikus, de hatásos. Élj vele. Nem kell behajtani az általa elfogyasztott dolgokat, csak felemlegetni, hogy mennyibe került neked az a híres "barátsága".
- Egyébként is, öregem, elegem van abból, hogy a hűtőmet nyitogatod, nem hagysz minket pihenni. Menj a fenébe, ne is gyere többé.Ne félj, nem fog fájni.
Ja, már csak azért is tedd meg, mert a kedvesed is így kívánja. Olvasd csak fel neki tanácsomat, szerintem jónak találja. -
Vakegérke
félisten
Nekem is volt ilyen "barátom". Okulj a példámból.
Először szépen szóltam, nem használt.
Legközelebb közöltem vele, hogy csak akkor jöhet, ha én is itthon vagyok, mert munkálkodik bennem a féltékenység, (ez a dolog kamu része volt,) és lehet, hogy megütöm.
- Ja, és hozzál piát, apukám, ha inni akarsz, meg cigit. Vacsorát sem kapsz, kettőnknek is kevés általában. Most pedig menj, légy szíves, mert dolog van... Mondom menj, az meg nem a te gondod, hogy mi dolgunk.Pár nap múlva jött, hozott két üveg sört. Kiléptem az ajtón, amelyet be is húztam magam mögött.
- Ez egyedül neked is kevés, én meg ráadásul a félédes vörösbort szeretem.
Meghökkent, aztán röhögve mondta, hogy engem bizony nem fog itatni. Enélkül is elmondtam volna a következőket.
- Semmi baj, kisapám, -mondtam- számolgattam egy kicsit. Csak meleg kajából megettél nálunk cirka "ennyi"ezer forintnyit, piát ittál mindösszesen "annyi"ezer forintnyit, cigit szívtál "amannyi"ezer forintnyit. Csengesd ki nekem ezt a lóvét, tartozol vele.Voltam én minden, csak szűzlány nem. Na és? Megszabadultam egy herétől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest