- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
mégegy hétvégét megúsztunk...
...nem is baj... elég sok dolgunk volt most is: menni kellett mindenfelé, így pihenni is alig tudtunk... már kezd kicsit sok lenni, hogy hétköznapokon munka, hétvégén meg ide menni, oda menni... (kocsink sincs, annyira nem vagyunk mobilisek) akármi lesz, most pár hétig otthon akarok dögleni hétvégéken... főleg, hogy húsvét is lesz: kijelentettem, hogy idén SEHOVA nem fogok menni azalatt a 3 nap alatt, mert elegem van, hogy az elmúlt években mindig mindenfelé menni kellett (hiába volt 3 nap "pihenő", amikor egész nap itt-ott kellett lenni és utána fáradtabban folytattam a munkát, mint voltam előtte)
pénteken mondta barátnőm, hogy nagyon érdeklődött a srác, hogy otthon vagyok-e és mit csinálok... lerázta annyival, hogy épp egyik régi haverom meglátogat délután, tehát ne zavarjon... (azért este 20:30-kor nézem a telefont... sms: "az üzenet küldője visszahívást kér" -> *nyád!)
profilját inkább majd pü-ben elküldöm
-
mephi666
nagyúr
...na, úgy néz ki, hogy ezt a hétvégét is megúsztuk (azért nem kiabálom el
)
egyébként, amit nem mondtunk még: a srác mindig nyomta a fárasztó szövegét (aminek nagy része szerintem kamu), hogy mennyi nővel volt együtt meg mindenkit megkapna, akit csak akar (szerintem nőismerőseim közül kb. senki nem állna vele szóba), aztán rengetegszer ide ette a fene és nézegette a különböző társkereső oldalakat (amik bőséggel tele vannak magamutogató nőkkel)
persze ő is fel van regisztrálva ilyen félmeztelen, feszítős képekkel... aztán arra verte, hogy milyen nő írt épp neki... enyhén szánalmas... mert, ha kb. annyira jól tud csajozni, hogy egy könnyű délutáni séta közben is 2-3 nőbe belefut, akit helyből megd*ghat, akkor miért regisztrálja magát ilyenekre?
ui: mondtam egyébként korábban Áginak, hogy szerintem valamilyen kisebbségi komplexusa van a gyereknek, ami így jön ki rajta... de az a poén, hogy szerintem nem előttünk kellene játszania a menő-macsót, mert ez engem rohadtul nem izgat... soha senkit nem nézek le semmiért... lehetne akár egy csóró kukásember, 150kilós, pattanásos nővel, ez sem érdekelne... a hazugságok viszont mocskosul zavarnak... lehet, hogy azt hitte, hogy minden hülyeséget bevettünk, amit mondott, pedig ez nem így van... volt, hogy olyan dologban próbált kamuzni, amihez lövése nincs és kicsit "kioktattam", de ő akkor is erőltette a hülyeségét... azóta inkább ráhagytam és magamban elkönyvelem, hogy mi igaz, amit mond és mi nem
-
mephi666
nagyúr
szerencsére nem
...barátnőm mondta még hétfőn, miután hazajött, hogy ismerőse mesélte, hogy pénteken a buszon "hiányolta" a srác és ideges volt... szerintem azt gondolta, hogy kimentem barátnőmhöz és szüleinél maradtunk hétvégére... ezért sem ette oda a fene
...el van most takarítva a gyerek, ha hív/eljön megmondom neki hogy ne jöjjön és slussz... nyugodtabban telnek így kettesben a napok és költségvetési hiány sem fog keletkezni... az idő is egyre jobb: még kevesebbet leszünk otthon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest