Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz lsebestyen #12 üzenetére

na, igen... elég erős a kapcsolatunk, nem aggódunk miatta, hogy szétcseszi, de nem jó, ha attól kell "rettegnünk" otthon, hogy mikor állít be... (főleg a hétköznapi zavar) aztán pihenni sem hagy minket, holott mindkettőnknek azért szükség lenne rá: barátnőm gyógyszertárban dolgozik, elég felelősségteljes a munkája... és az én munkám is elég gyakran igényel marha nagy odafigyelést :K ...a szerdai "akció" is jól felidegelt mindkettőnket... jobb szerettünk volna kettesben pihenni, ehelyett ebből semmi nem jött össze...

ma is amire vágyunk: főzök valami jó csilis-babot, mire barátnőm hazaér, majd eszünk, pihenünk, nézzük az esti magyar-holland meccset... persze KETTESBEN mindezt... nem pedig a "váratlan vendég" jólétéről gondoskodunk és hallgatjuk a hülye zenéit, amit ránk erőszakol meg a nagyképű szövegét... (akkora dolgokat tud mondani néha, hogy fáj... pedig csomó dologhoz teljesen hülye)

#13-#14: a kifogások néha már kevésnek bizonyultak... volt, hogy mondtam barátnőmnek, hogy "túlórázok", aztán próbált hívogatni a gyerek, mire nem vettem fel a telefont... bíztam benne, hogy meggondolja magát és nem jön fel, de tévedtem... :(

Új hozzászólás Aktív témák