- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
Tudod már a választ. Ha felmerült benned, hogy buzis-e, akkor annak tartod, csak még nem vallottad be magadnak.
Amúgy mit érdekel, ha neked tetszik? -
mephi666
nagyúr
válasz
molnarpeter #27 üzenetére
ébresztőnek k*rvajó
előtte a "placebo - song to say goodbye" volt, de az lehangoló... ez sokkal jobb... meg hiába nem vagyok oda a stílusért: a belga zenéi nagyátlagban tetszenek
(főleg, hogy elég erős mondanivalójuk is van)
#28: már megvettem és nem lettem búza
#30: szerintem 2-3 nap alatt megszoktam a külsejét... tényleg nem is b*zis... egy samsung diva már mondjuk az lenne a kezemben, de ez közel sem az
-
ZCoyote
őstag
Buzis! Olyannyira az, hogy ha megveszed Te is azonnal buzi-e leszel ha akarod ha nem.
Úgyhogy ha mész megvenni menj be egy patikába egy doboz vazelinért is egyúttal. -
danih
veterán
Ne kend a telóra ha buzi-e vagy
-
darál0w
Jómunkásember
az!
-
mephi666
nagyúr
jah, feketében akartam először, de csak ez az 1 fehér példány volt a boltban... ott/akkor még úgy álltam hozzá, hogy eladásra megy és a corby-t is nőnek passzoltam el, így jó lesz ez a szín nagyon... végülis annyi előnye van, hogy nem látszódnak rajta annyira a porszemek és az ujjlenyomatok...
asszem maradok akkor a "leszarom ki mit gondol" módszernél és megtartom
lg-m eddig még úgysem volt és már egy ilyen alapkészüléknél is határozottan pozitív az első benyomás (fogdostam már komolyabb nokiát, aminek mondjuk kifejezetten rossz volt szerintem az érintőképernyője, annyira nehezen reagált mindenre... ennek pedig hiába rezisztív, a finomabb érintéseket is jól észleli
)
-
maláj
addikt
rózsaszínben b*zis lenne
ha a telefon tudja azt amire neked kell akkor nincs probléma ...
mondjuk én lefújnám feketére vagy vennék fekete elő és hátlapot hozzá és a 3 bill. maradna narancssárgaszerk:
így sem mutatna rosszul ...
-
Иван
őstag
Szard le. Ha valaki azt hiszi buzi vagy, higgye. Kit érdekel?
-
.bableWes
őstag
szupcsikah
-
Már mitől lenne buzis? Nekem így képek alapján inkább egy kicsit gyerektelefon-utánérzésem van, de semmiképp se buzis. Amúgy is, kinek mi köze van hozzá, hogy a másiknak milyen telefonja van?
-
Akos96
senior tag
"de egy céges megbeszélésen azért furán nézhetnek majd rám, ha előrántom"
Legyen a csengőhangod a Reise, reise, és nem fogja érdekelni őket az, hogy milyen a telefonod. -
mephi666
nagyúr
válasz
#21559296 #14 üzenetére
mondjuk nekem is volt egy ilyenem egy darabig: (ebben a színben)
(még egyik ex anyja adta kölcsön, amikor ledöglött az akkori telefonom)
#14: barátnőm mondta egyébként, hogy szívesen elcserélné erre a jet-jét, csak az trémobilos és nem akarunk komolyabban beletúrni a telefonokba... meg funkciókban ez is tökéletesen elég
#16: nem szokott csengőn lenni, csak rezgőn... az ébresztő egyébként "belga - nagypapa, nagymama és a kiskakas"
-
törölt tag
Másodtelefonként fél évig egy pink Nokia 2220 Slide-ot használtam. Muszájból. Kérdés ezek után?
Nem, nem érzem magam "annak". Nem, kicsit sem. A rózsaszín póló / ing is divat a férfiaknál, mégsem nézik őket buzinak... Mondjuk ettől függetlenül olyat nem vennék fel. De egy mobil az más. Egy nő is használhat mondjuk egy fekete N8-at, ami nem éppen egy nőies mobil...
-
mephi666
nagyúr
jah, meg az l700 ellen még az szól, hogy bal oldalt a kijelző és a védőüveg között befoltosodott... mintha szépen lassan belefolyt volna valami, de nem tudom, mi lehetett (hónapok alatt növekedett lassan a folt)
esztétikailag kicsit csúnyult... ez meg polír állapotban van
#9: egy samsung diva-hoz képest mondjuk kimondottan macsós ez a telefon
#11: valami fekete tokon gondolkozom... (annyira azért ne kopjon zsebben hordva)
-
Gergő_
őstag
Az, de annyira azért nem mint egy áfonyával
Azért rózsaszín tokot ne vegyél neki. -
DeFranco
nagyúr
Egy igazi férfi kezében egy telefon sem buzis. Szerintem teljesen OK.
-
csl1982
tag
Ha kifested a körmeid, akkor mindenképp
-
Mr.Csizmás
titán
-
zH.
senior tag
Nem egy telefontól leszel buzi.
-
fordfairlane
veterán
Az.
-
kenwood3
addikt
Én maradnék a kinézete alapján az L700-nál , mert nekem is az van
-
mephi666
nagyúr
hopp
ui: elfelejtettem, de megkérek mindenkit, hogy ne azzal kezdje, hogy ez a telefon "specifikációt tekintve mekkora sz@r", mert az igényeimet teljesen kielégíti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest