- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
molnarpeter #27 üzenetére
ébresztőnek k*rvajó
előtte a "placebo - song to say goodbye" volt, de az lehangoló... ez sokkal jobb... meg hiába nem vagyok oda a stílusért: a belga zenéi nagyátlagban tetszenek
(főleg, hogy elég erős mondanivalójuk is van)
#28: már megvettem és nem lettem búza
#30: szerintem 2-3 nap alatt megszoktam a külsejét... tényleg nem is b*zis... egy samsung diva már mondjuk az lenne a kezemben, de ez közel sem az
-
mephi666
nagyúr
jah, feketében akartam először, de csak ez az 1 fehér példány volt a boltban... ott/akkor még úgy álltam hozzá, hogy eladásra megy és a corby-t is nőnek passzoltam el, így jó lesz ez a szín nagyon... végülis annyi előnye van, hogy nem látszódnak rajta annyira a porszemek és az ujjlenyomatok...
asszem maradok akkor a "leszarom ki mit gondol" módszernél és megtartom
lg-m eddig még úgysem volt és már egy ilyen alapkészüléknél is határozottan pozitív az első benyomás (fogdostam már komolyabb nokiát, aminek mondjuk kifejezetten rossz volt szerintem az érintőképernyője, annyira nehezen reagált mindenre... ennek pedig hiába rezisztív, a finomabb érintéseket is jól észleli
)
-
mephi666
nagyúr
válasz
#21559296 #14 üzenetére
mondjuk nekem is volt egy ilyenem egy darabig: (ebben a színben)
(még egyik ex anyja adta kölcsön, amikor ledöglött az akkori telefonom)
#14: barátnőm mondta egyébként, hogy szívesen elcserélné erre a jet-jét, csak az trémobilos és nem akarunk komolyabban beletúrni a telefonokba... meg funkciókban ez is tökéletesen elég
#16: nem szokott csengőn lenni, csak rezgőn... az ébresztő egyébként "belga - nagypapa, nagymama és a kiskakas"
-
mephi666
nagyúr
jah, meg az l700 ellen még az szól, hogy bal oldalt a kijelző és a védőüveg között befoltosodott... mintha szépen lassan belefolyt volna valami, de nem tudom, mi lehetett (hónapok alatt növekedett lassan a folt)
esztétikailag kicsit csúnyult... ez meg polír állapotban van
#9: egy samsung diva-hoz képest mondjuk kimondottan macsós ez a telefon
#11: valami fekete tokon gondolkozom... (annyira azért ne kopjon zsebben hordva)
-
mephi666
nagyúr
hopp
ui: elfelejtettem, de megkérek mindenkit, hogy ne azzal kezdje, hogy ez a telefon "specifikációt tekintve mekkora sz@r", mert az igényeimet teljesen kielégíti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged