- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 5G - ez lenne az ász?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
ToniSoprano #132 üzenetére
Ez olcso? Szerintem ennyi volna a rendes ara
Szerintem a gond az lehet, hogy az iPhone5-osok puha aluminiumbol keszult kerettel rendelkeztek, amik idovel megkoptak, a feketekrol pedig a melyebb utodesek miatt a festes is leverodott..Nekem volt nagyon elso generacios i5-om amit 11 honapig hasznaltam (porszem ment a kamera es a lencse koze ne kerdezd hogyan) es semmi gondjuk nem volt. Ha jol tudom volt egy olyan szeria aminel volt akksi csere program. Ha jol emlekszem ez a 2012 szeptemberetol 2013 januarig legyartott es eladott telefonoknal fordult elo.
PS: lehet, hogy upgradelni akarnak es az uj iPhone6S megjelenesevel esni fognak ezen telefonok arai.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Most már az új almás telefonok is képesek 4K felbontásban filmezni, csak mondjuk az ilyen videók nagyon tárhelyigényesek. Jó ötlet a legkisebbet választani?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest