- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
Amikor megvettem, kb. két hétre jött rá a frissítés, addig nem volt, hogy eldobta volna. (kb. 6-7m és két fal) Utána, amikor a frissítés megvolt, akkor volt, hogy dobálta, le-fel kapcsolódott. Amióta megvolt a 3x visszaállítás azóta nem dobálta. Remélem nem is fogja. Ami érdekes, hogy a frissítés után mindenkinél más hibák jöttek elő. Esetleg amit írtam topic-ban is kérdezhetsz, mert ezt már nem fogom nézni.
Előtte nekem egy aTab7 volt. Akkuja az 1 év gar után ment tönkre 1 hónappal. (működik, de 220v-ról wifivel nem volt bajom az aTabnál, meglepően jó) Még a szerviz sem tudott hozzá adni akkut. Ezért vettem az Asus-t, remélem pár évet kibír. (az akku is)üdv.
-
iff
senior tag
Nekem kb. 2 hónapja van meg. A frissítések előtt a wifi, villám gyorsan kapcsolódott fel és mintha stabilabb lett volna. Most kb. 5-8 mp kell, hogy kapcsolódjon. A frissítés után 3x kellett visszaállítani, mert más hiba jött elő. Most úgy néz ki,hogy beállt, de a wifi "lassabb" még mindig az alaphoz képest. Még akkor is jobb, mint amik vannak ebben az árkategóriában. Remélem a következő frissítésnél még javítani fognak. Szerintem gyere át ide ASUS MeMO Pad HD 7 - a hetes jelent itt pörgősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest