Hirdetés
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
Amikor megvettem, kb. két hétre jött rá a frissítés, addig nem volt, hogy eldobta volna. (kb. 6-7m és két fal) Utána, amikor a frissítés megvolt, akkor volt, hogy dobálta, le-fel kapcsolódott. Amióta megvolt a 3x visszaállítás azóta nem dobálta. Remélem nem is fogja. Ami érdekes, hogy a frissítés után mindenkinél más hibák jöttek elő. Esetleg amit írtam topic-ban is kérdezhetsz, mert ezt már nem fogom nézni.
Előtte nekem egy aTab7 volt. Akkuja az 1 év gar után ment tönkre 1 hónappal. (működik, de 220v-ról wifivel nem volt bajom az aTabnál, meglepően jó) Még a szerviz sem tudott hozzá adni akkut. Ezért vettem az Asus-t, remélem pár évet kibír. (az akku is)üdv.
-
iff
senior tag
Nekem kb. 2 hónapja van meg. A frissítések előtt a wifi, villám gyorsan kapcsolódott fel és mintha stabilabb lett volna. Most kb. 5-8 mp kell, hogy kapcsolódjon. A frissítés után 3x kellett visszaállítani, mert más hiba jött elő. Most úgy néz ki,hogy beállt, de a wifi "lassabb" még mindig az alaphoz képest. Még akkor is jobb, mint amik vannak ebben az árkategóriában. Remélem a következő frissítésnél még javítani fognak. Szerintem gyere át ide ASUS MeMO Pad HD 7 - a hetes jelent itt pörgősebb.
-
iff
senior tag
Az Asus MeMo Pad HD7-re ráment a legújabb frissítés, ami 150MB. (android verzió: 4.2.2, kernel: 3.4.5) Amit észre vettem, hogy ha az energia takarékos üzemmódot beállítom, akkor a cpu most már max.: 754Mhz-en fut. Viszont Ram-ból éhesebb, mert 100MB-al többet foglal el, mint előtte. 450MB volt szabad, most meg 350MB-ra is le megy. Ram takarítás után előtte 500-550MB, most 380-400MB.
-
iff
senior tag
Meg van az Asus memo Pad HD7.
Eddig elég meggyőző. Antutu 12900. Most töltés alatt áll. Nézek valami tokot meg lcd fóliát. Eléggé gyűjti az új lenyomatokat. -
iff
senior tag
Rendeltem egy Asus memo hd7-et, még nem kaptam meg, de a leírásában ezt olvastam:
Az akkumulátor töltése
"Az adapter addig tölti az akkumulátort, amíg hálózati áramforráshoz van csatlakoztatva.
Az akkumulátor töltési ideje tovább tart, ha az MeMO Pad használatban van.
Fontos! Ne hagyja a MeMO Pad készüléket a tápfeszültséghez csatlakoztatva, miután teljesen feltöltődött. A MeMO Pad-ot nem úgy tervezték, hogy hosszabb ideig hálózati áramforrásra legyen csatlakoztatva."
"Töltse a MeMO Pad készüléket nyolc (8) órán át, mielőtt akkumulátorról táplálva használatba venné."Akkor nem kapcsol ki, ha feltöltődik? Hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam topic
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- PlayStation 5
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Eddig elég meggyőző. Antutu 12900. Most töltés alatt áll. Nézek valami tokot meg lcd fóliát. Eléggé gyűjti az új lenyomatokat.
Az akkumulátor töltési ideje tovább tart, ha az MeMO Pad használatban van.