Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
Amikor megvettem, kb. két hétre jött rá a frissítés, addig nem volt, hogy eldobta volna. (kb. 6-7m és két fal) Utána, amikor a frissítés megvolt, akkor volt, hogy dobálta, le-fel kapcsolódott. Amióta megvolt a 3x visszaállítás azóta nem dobálta. Remélem nem is fogja. Ami érdekes, hogy a frissítés után mindenkinél más hibák jöttek elő. Esetleg amit írtam topic-ban is kérdezhetsz, mert ezt már nem fogom nézni.
Előtte nekem egy aTab7 volt. Akkuja az 1 év gar után ment tönkre 1 hónappal. (működik, de 220v-ról wifivel nem volt bajom az aTabnál, meglepően jó) Még a szerviz sem tudott hozzá adni akkut. Ezért vettem az Asus-t, remélem pár évet kibír. (az akku is)üdv.
-
iff
senior tag
Nekem kb. 2 hónapja van meg. A frissítések előtt a wifi, villám gyorsan kapcsolódott fel és mintha stabilabb lett volna. Most kb. 5-8 mp kell, hogy kapcsolódjon. A frissítés után 3x kellett visszaállítani, mert más hiba jött elő. Most úgy néz ki,hogy beállt, de a wifi "lassabb" még mindig az alaphoz képest. Még akkor is jobb, mint amik vannak ebben az árkategóriában. Remélem a következő frissítésnél még javítani fognak. Szerintem gyere át ide ASUS MeMO Pad HD 7 - a hetes jelent itt pörgősebb.
-
iff
senior tag
Az Asus MeMo Pad HD7-re ráment a legújabb frissítés, ami 150MB. (android verzió: 4.2.2, kernel: 3.4.5) Amit észre vettem, hogy ha az energia takarékos üzemmódot beállítom, akkor a cpu most már max.: 754Mhz-en fut. Viszont Ram-ból éhesebb, mert 100MB-al többet foglal el, mint előtte. 450MB volt szabad, most meg 350MB-ra is le megy. Ram takarítás után előtte 500-550MB, most 380-400MB.
-
iff
senior tag
Meg van az Asus memo Pad HD7.
Eddig elég meggyőző. Antutu 12900. Most töltés alatt áll. Nézek valami tokot meg lcd fóliát. Eléggé gyűjti az új lenyomatokat.
-
iff
senior tag
Rendeltem egy Asus memo hd7-et, még nem kaptam meg, de a leírásában ezt olvastam:
Az akkumulátor töltése
"Az adapter addig tölti az akkumulátort, amíg hálózati áramforráshoz van csatlakoztatva.Az akkumulátor töltési ideje tovább tart, ha az MeMO Pad használatban van.
Fontos! Ne hagyja a MeMO Pad készüléket a tápfeszültséghez csatlakoztatva, miután teljesen feltöltődött. A MeMO Pad-ot nem úgy tervezték, hogy hosszabb ideig hálózati áramforrásra legyen csatlakoztatva."
"Töltse a MeMO Pad készüléket nyolc (8) órán át, mielőtt akkumulátorról táplálva használatba venné."Akkor nem kapcsol ki, ha feltöltődik? Hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest